REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Windows 10 İlk Yıl Ücretsiz Olacak!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Search Windows 10 İlk Yıl Ücretsiz Olacak!

Windows 10 İlk Yıl Ücretsiz Olacak!

Microsoft'un etkinliğinden kullanıcıları mutlu edecek haberler geldi. Windows 10'a ilk yıl ücretsiz yükseltme yapılabilecek. Ücretsiz yükseltme hakkına sahip sürümler haberimizde.

21.01.2015 / 21:51

Microsoft'un bu akşamki etkinliğinde duyurular art arda gelmeye devam ediyor. Windows 10 PC ve akıllı telefon sürümlerinin tanıtıldığı etkinlikte, dokunmatik ekran için geliştirilmiş Windows 10 için Office, ve Spartan tarayıcı gibi beklenen yazılımlar da ortaya çıktı.

İlk yıl ücretsiz sunulacak
    Merak edilen konulardan birisi de, Microsoft'un yeni işletim sistemini nasıl ücretlendireceği konusuydu. Teknoloji devi Microsoft, bu alanda son dönemdeki "ücretsiz işletim sistemi güncelleme" trendine uydu. Apple'ın Mavericks ile başlattığı ücretsiz güncelleme sistemi Windows tarafında da devam ediyor.

Hangi sürümler ücretsiz yükseltilebilecek?
    Verilen bilgilere göre, Windows 10 yükseltmesi bazı sürümler için ilk yıl ücretsiz olacak. Windows 10'a ücretsiz yükseltme yapabilecek sürümler arasında Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 PC sürümleri ile Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 mobil sürümleri bulunuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

w8.1den dik€y geçiş yaptılar.
    umarım hayal kırıklığı olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windows 8 karışık arayüzü normal pc kullanıcıları tarafından hiç sevilmemişti. Eğer bu sürümde normal desktop ve dokunmatik için ayrı sürümler yaptıysalar ne ala ama yok yine 8 deki gibi dokunmatik ekran özellikleri ön planda olursa isterlerse 20 cıkarsınlarlar bir işe yaramaz. Halen XP bile 8 den daha çok kullanılıyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çıksında yükseltelim bakalım nasılmış?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 laptopumdan biri w7 diğeri xp, masa üstüm 8.1

gel10 gell

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linuxden şaşmam ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesin sıkıntılıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windows işletim sistemini stabil etmeden, bir iki yıl araylar yeni Windows işletim sistemi yaparak kendini devam ettirmeye çalışıyor. eski Windowslar stabil değil diğer sonraki nasıl olacak acaba?bekliyecem ben 2 güne kadar win8 yükleyecektim şimdi yüklemiyecem bekleyeceğim bakalım nasılmış. haber için teşekkürler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler.
    Bende su an 8.1 var.Bu uygulama ne zaman basliyor.Basladiysa ben nasil yapmaliyim.Yoksa ben bir sey yapmadan o otamatikman kendisi updayt mi yapacak.
    Bilgisi olan aciklarsa simdiden tesekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Beyler.
    Bende su an 8.1 var.Bu uygulama ne zaman basliyor.Basladiysa ben nasil yapmaliyim.Yoksa ben bir sey yapmadan o otamatikman kendisi updayt mi yapacak.
    Bilgisi olan aciklarsa simdiden tesekkürler.
    çıkış olarak 2015 in ortaları söyleniyor. Kendisi otomatik yapmaz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri