REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: BEKO D smart cihazda türksat kanallarını nasl izleyebilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha BEKO D smart cihazda türksat kanallarını nasl izleyebilirim?

benim bi beko marka 2005 model dsmartım war onun kartını iptal ettirdim fakat ben bu recevarda türksat uydularını izlemek istiyorum bana yardım edebilir misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 4Gost1s4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim bi beko marka 2005 model dsmartım war onun kartını iptal ettirdim fakat ben bu recevarda türksat uydularını izlemek istiyorum bana yardım edebilir misiniz?
    Kurulum yapabiliyormusunuz menuden ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kartsız kurulum yapmak istiyorum nasıl olucaksa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tektek frekans girsem olur mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 4Gost1s4 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tektek frekans girsem olur mu ?
    Tek tek frekans girdiriyorsa birde öyle deneyin d smart cihazları tam işkencedir malesef sıralama dahi yaptırmaz sorun yasarsanız normak 35-40 tl uydu cihazı tavsiye edeblirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kartımı iptal ettim onun üzerinde ki sistem bir sifre ile iptal olur yor mus onu biliyorsanız werebilir misin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kartımı iptal ettim onun üzerinde ki sistem bir sifre ile iptal olur yor mus onu biliyorsanız werebilir misin?
    ilk defa öyle birşey duydum siz d smart müşteri hizmetlerini ararsanıız daha iyi olur eski cihazların ömür boyu kullanım bedeli ücretsiz diye biliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamm da is olmuyor bunu demek istiyorum size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamm da is olmuyor bunu demek istiyorum size
    Malesef araştırmalarım neticesinde d smart bu cihazları kilitleyip izlettirmiyormuş turksattaki kanallar boşuna ugraşmayın hocam internet sitelerinde bununla ilgili olumsuz yorum var malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baska bir sey yapsak mesela baska bi bakınanın
    gücellemesini kursak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri