Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Haydi en saçma cevapları bekliyorum!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haydi en saçma cevapları bekliyorum!!!

son model bir mercedes ile yolda gidiyorsunuz karşınızda bir sürü insan havanızı basıyorsunuz birde baktınız arkadan bir murat taksi size selektör yapıyor yol istiyor siz olsanız ona ne tür bir hareket verirdiniz?
    bu işte sizin karizmanız önemli olan?

ben olsam arabayı saga çeker onun geçmesini beklerim beni geçtiği anda gider arkasından hızlıca geçer şekil yapardım
    yada çeker vururdum adamı
    yada dikiz aynadan el kol hareketi yapardım

sizleri bekliyorum en saçma cavapları istiyorum
    :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper:
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben arkasına gecer arkadan adamı sıkıştırır bir de uzunları yakar adamı taciz eder beni geçdiğine piğşman ederdim heheh ediyorum da bazen dişime göre buldummu ama adam gibi gecenleri değil....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mercedesi satar gider bir murat 124 alırdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav ölede ya arkadan gelen murat modifiyeli ise . ben size bir anımı anlatyım bizim arkadaşın fordu var otobanda 150 ile giderken yanından bir murat geçmiş yaklaşık hızı dio 180 falan varmış muratta 2000 motoru var
    arabanın tabanı dökme kurşun araba acayip biişi. ölebi araba ise yapaacak bişi yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallaha süper crvaplar ama nakkuş ablanınkine hala gülüyorum puahahhhahhhahaa
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav ölede ya arkadan gelen murat modifiyeli ise . ben size bir anımı anlatyım bizim arkadaşın fordu var otobanda 150 ile giderken yanından bir murat geçmiş yaklaşık hızı dio 180 falan varmış muratta 2000 motoru var
    arabanın tabanı dökme kurşun araba acayip biişi. ölebi araba ise yapaacak bişi yok.
    evet o tarz ozel araçlar yapılabiliyor gerçekten agır ve hassasiyetlia raç onlar ve modifiyeli halide çok pahalı
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abla valla bende olsam senin gibi yaparım araba arabadır bide mercedese kafa tutuyosa iş tamamdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri