Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
79 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: ADSL Hattınıza Aylık Ne Kadar Para Veriyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ehh . En pahalısını biz kullanıyoruz heralde TTNETte . 12 ay taahhüt 8mgbit sınırsız ADSL (56) + Sadece sabit hatlarla 3000 dakika (30) Aylık bi 100 lira geçiriyolar yani . Koskoca Ümraniyede fiber yok resmen .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET İle 1 aralık 2014 de indirimli bir yıllık 49 tl ye anlaşmamıza rağmen fatura halen 51.25 tl olarak geldi. ev telefonu hariç.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

24mps sınırsız fibernet 53 tl telefonsuz
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet aylık sadece internet 8mbit olmak suretiyle 60 tl ödüyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

haziran 2014 de ttnet yalın limitsiz adls 8 mps 50 (akn)1 yıllık tahütlü abone oldum ve 57.90 tl ödüyorum .vodefonun güncel kampanyası var yalın limitsiz 16 mps 50 akn 49.90 24 mps 75 akn 59.90 (geçiş yapana 120 tl çayma parasınıda karşılıyor)
    arkadaşların yorumundan görüldügü gibi ttnet tuttura bildiğine fiyat uygulamış .ama unutulmasınki türkiyede tüm internet sağlayıcılarına alt yapı desteği türk telekom tarafın dan veriliyor .bazı yerlerde yeni süperonline (türkcel) tarafından fiber alt yapı veriliyor teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7GB vodafone 3G hattına 30 tl veriyorum takıyorum vını heryere getiriyorum memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayserli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haziran 2014 de ttnet yalın limitsiz adls 8 mps 50 (akn)1 yıllık tahütlü abone oldum ve 57.90 tl ödüyorum .vodefonun güncel kampanyası var yalın limitsiz 16 mps 50 akn 49.90 24 mps 75 akn 59.90 (geçiş yapana 120 tl çayma parasınıda karşılıyor)
    arkadaşların yorumundan görüldügü gibi ttnet tuttura bildiğine fiyat uygulamış .ama unutulmasınki türkiyede tüm internet sağlayıcılarına alt yapı desteği türk telekom tarafın dan veriliyor .bazı yerlerde yeni süperonline (türkcel) tarafından fiber alt yapı veriliyor teşekkür ederim
    Aslında vodafone şu 3g lere verse sınırsızı 50de olsa 60 da olsa alınır 3g ler cok hızlı normal adslere göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkcell Superonline Fiber İnternet 25 Mbps limitsiz 75 GB AKK

Turkcell TV+ Sinema Paketi ve Ses Hizmetleri Fiber 3lük Kampanyası 24 Ay Taahhütlü Sesli 50 tl ama ben komsunla paylaşıyorum 25 tl ödüyorum 24 ayın bitmesine 10 ay kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET Ultra Net Limitsiz 16 Mbit internet 49 tl. + 79 tl Samsung Smart tv almıştım geçen sene bunlara abonelik yenilerken yapmıştım. Toplam 128 tl ödüyorum. 1 sene kaldı tv nin taksitinin bitmesine tabi abonelik tahahütününde bitmesine. 1 sene sonra Fiber Net e geçmeyi planlıyorum bulunduğum mahallede fiber altyapısı mevcut.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk yorum bende gelsin ben ttnete 24 ay tahattüt verdim 8mb hızve limitsiz internete aylık net 63 tl öduyorum adsl hattı+sabit telefon ikisi bir arada
    Bu tarifeye geçen yıl ben de 60 Tl. ödüyordum.Sürem dolmuştu ama indirim yapılmadı.Aboneliği yenilemedim fakat kullanmaya devam ediyordum.Bu sırada yeni ADSL abonelikleri kampanya başlatılmıştı:24 aya süreli 8mb hız ve limitsiz aylık net 43 Tl.Ben aboneliğimi iptal ettirdim.Bir hafta netsiz kaldım.Ama eşim adına 24 ay taahhütlü 8mb hız ve sınırsız limit tarifesiyle yeniden başladık.Şimdi bu tarife üzerinden daha 14 ay sürem var..Gittiği yere kadar...,

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri