Erişilmez Adam
The Man in the Moon
9. KANAL 08 Aralık Perşembe 20:15-22:00 14 yaşındaki Dani, iki kardeşi ve anne babasıyla birlikte yaşadığı Louisiana kırsalında, sıradan bir hayata sahip bir genç kızdır. Dani'nin hayatı, yanıbaşlarındaki çiftliğe yeni bir ailenin taşınmasıyla başka türden bir anlam kazanır. Zira ailenin büyük oğlu Court'a karşı sürpriz hisler beslemeye başlamıştır.(Dil:Türkçe/Orijinal - Altyazı:Türkçe/İngilizce)
Orijinal Adı: The Man in the Moon
Yönetmen: Robert Mulligan
Oyuncular: Sam Waterston, Tess Harper, Gail Strickland
Tür: Dram , Romantik
Süre: 105 dk.

Hollywoodland
5. KANAL 08 Aralık Perşembe 20:30-22:35 16 Haziran 1959... George Reeves için Hollywood'un görkemli günleri ölümüyle sona erer. Hollywood Tepeleri'ndeki evinde bir kurşun yarasıyla ölü bulunan Reeves ardında genç yıldız adayı bir nişanlı, milyonlarca acılı hayran ve bir anne bırakır. Ölümünün peşinden sadece annesi Helen Bessolo gidecek ve cevapsız sorulara yanıt arayacaktır. (Dil:Türkçe/Orijinal - Altyazı:Türkçe/İngilizce)

Yönetmen: Allen Coulter
Oyuncular: Adrien Brody, Ben Affleck, Diane Lane
Tür: Biyografi , Suç , Dram
Süre: 125 dk.

Kingsman: Gizli Servis
Kingsman: The Secret Service
1. KANAL 08 Aralık Perşembe 21:00-23:05 Eggsy Price, küçük yaşta babasını bir askeri görevde yitirir. Bu gizli görev neticesinde ailesine bir madalya takdim edilir ve aileye bir kereye mahsus olmak üzere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. Aradan 17 yıl geçer, işsiz Eggsy annesinin evinde yaşamaktadır. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklanınca karakoldan kurtulmak için madalyayı kullanır.
Orijinal Adı: Kingsman: The Secret Service
Yönetmen: Matthew Vaughn
Oyuncular: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine, Taron Eggerton
Tür: Aksiyon / Komedi
Süre: 125 dk.

Senden Bana Kalan
The Descendants
3. KANAL 08 Aralık Perşembe 21:15-23:25 En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanıp, En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen ve En İyi Kurgu dallarında Oscar'a aday olan yapımda, Hawaii'li zengin toprak sahibi Matt King, eşi Elizabeth ciddi bir tekne kazası geçirip, yaşam ünitesine girdikten sonra tüm hayatını yeniden gözden geçirmeye karar verir. (Dil:Türkçe/Orijinal - Altyazı:Türkçe/İngilizce)
Orijinal Adı: The Descendants
Yönetmen: Alexander Payne
Oyuncular: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller
Tür: Dram
Süre: 130 dk.

Seni Seviyorum Adamım
11. KANAL 08 Aralık Perşembe 21:30-23:15 Ünlü bir müzik yapımcısı iken, önce işi sonra aşkı tepetaklak olan Berk, kendine yeni bir hayat kurar. İstanbul’u terkedip Kıbrıs’ta deniz ve güneş ile buluştuğu sakin, sessiz bir yaşama başlar. Hayatı 2001 yılındaki krizden sonra şimdi de başka bir kriz ile değişecektir. Deli dolu, her anı bir macera gibi yaşayan Ezel, tekneden eve, evden Kıbrıs sokaklarına, en son da İstanbul’a uzanan bir mecaraya sürükleyecektir Berk’i.

Yönetmen: Biray Dalkıran
Oyuncular: Gizem Karaca, Barış Kılıç, Ayşen Gruda, Serhat Özcan, Asuman Dabak
Tür: Romantik
Süre: 105 dk

Şifre Merkür
Mercury Rising
6. KANAL 08 Aralık Perşembe 22:00-23:50 Dokuz yaşındaki otizm hastası Simon Lynch, gazetedeki bir bulmacayı çözerken bulmacanın içerisine gizlenmiş üst düzey bir devlet sırrını çözer. Bu andan itibaren birtakım güçlerin tek amacı Simon'ı yok etmektir. Onu koruyacak kişi ise FBI ajanı Art Jeffries olur. (Dil:Türkçe/Orijinal - Altyazı:Türkçe)

Orijinal Adı: Mercury Rising
Yönetmen: Harold Becker
Oyuncular: Bruce Willis, Miko Hughes, Alec Baldwin
Tür: Aksiyon , Suç , Dram
Süre: 110 dk