Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Safranbolu Karabükte deprem (Merkez üstü Bartýn 3.6)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Safranbolu Karabükte deprem (Merkez üstü Bartýn 3.6)

Sabah 05.30 da safranboluda çok hissedilir þekilde deprem oldu bir ugultu geldi yaklaþýk 10-15saniye sürdü ama gerçekten ilk kez böyle birþeye þahit oldum sabah baktým bartýn merkez üstü imiþ alttada haberdede görebilirsiniz

Bartýn'da, bugün saat 05.39'da Richter ölçeðine göre 3.6 büyüklüðünde deprem meydana geldi.

Boðaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araþtýrma Enstitüsü'ne göre, merkez üssü Bartýn merkeze baðlý Eyüpoðlu Köyü olan depremin derinliði 8.5 kilometre. Karabük'ün yanýnda Kastamonu'da da hissedilen depremde herhangi bir hasar meydana gelmedi. Depremde panik de yaþanmadý.

Bartýn Valisi Seyfettin Azizoðlu, "Deprem 10-15 saniye sürdü. Herhangi bir hasar yok. Hepimize geçmiþ olsun" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok geçmiþ olsun. inþallah can kaybý yoktur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selim789 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok geçmiþ olsun. inþallah can kaybý yoktur..
    Evet yok salim abi ama aþýrý hissettik bartýndada deniz var fay hattý orayamý kaydý nedir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet karabükten bende hissettim uðultu ve sallanmayla uyandým inþallah tekrarý olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý samiabi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet karabükten bende hissettim uðultu ve sallanmayla uyandým inþallah tekrarý olmaz
    Ýnþallah olmaz bizde cok korktuk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri