REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 5.20 Metre LAZER Çanak Anten YIL 1992 Yer adapazarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dost eski bir uğraşı,aile çevresinden zılgıt yemeleri yeniden anımsadım.Türkiye henüz uydu yayıncılığı ile tanışmamışken Batılı ülkelerin Tv yayınlarını uydudan alıp yerel antenlere veren Belediye başkanları bir dahaki seçimleri garantiye alıyorlardı...Bu başkan işini biliyor,kimsenin yapmadığını yapıyor...vs.
    Aklımız erse de ermese de uydu yayıncılığına sempati duymamız,pek çok kimsenin yabancısı olduğu bir alanda fikir sahibi olmak bizim gibi çok bilmişleri (!) de farklı bir yere koyuyordu.Yukardaki metni ve fotoğrafları görünce taa 1980 seksenleri anımsadım.Paylaştığın için teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu resim Sancaktar hocamın hayali

Zira evindeki sistemler resimdekinden pek farklı değil

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu resim Sancaktar hocamın hayali

Zira evindeki sistemler resimdekinden pek farklı değil
    Konuya hemen davet ediyorum peki volkan bu canak anten nasl çevriliyor sen bilirsin tek ki çevirirmi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be muhteşem şimdi en büyük 6.20 var herhalde laser firmasının ürettiği..yerim olsa 6.20 likten bi adet alırdım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konuya hemen davet ediyorum peki volkan bu canak anten nasl çevriliyor sen bilirsin tek ki çevirirmi ?
    genelde bu çanaklar sabittir. Ancak özel mekanizmaları var. İstanbul Çamlıcada yine 5 mt lik Turksata ait bir çanakta görmüştüm çanağın ayak ksımlarına bildiğin hadde ve vinçlerde kullanılan elektirik motor ve piston sistemini yapmışlar sağa sola ve çanağı aşağı yukarı mekanizması vardı. Yani biraz basit ususl ama gercekten işe yarıyordu.

Bende bu şekilde bir çanak istiyorum ama artık emekli olunca bir köyden ev alabilirrsek bahceye kurarız. Kafa sakin karışan giden yok çevir babam çevir

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda bu çanak antenle astradaki hangi yayınlar alınıyor acaba ?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam benim rüyalarımın canak anteni 1990 larda tabi RTL -STA1-PRO7 ler almak için en az bu kadar çanak anten gerekiyor sanırım

Tabi o yıllarda bu kanallarda daha güzel yayınlar vardı aynı zamanda ****** yayınlar vardı şimdiki gibi değil kalitesi eskiden herşey daha güzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arkadaş nerede acaba, gidip görmek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu arkadaş nerede acaba, gidip görmek lazım.
    Adapazarında imiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adapazarında imiş
    Bende Adapazarı'nda olduğumdan dolayı diyorum. Nasıl bulurum acaba.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri