REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: 4 metre Polyester çanak anten

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PowerVu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SU DiseqC motorların büyüğü yapılabilse ah ne güzel olurdu
    Disegc motor gibi çalışan büyük çanaklar için sistem var. Bir ara görmüştüm ama fiyatı çok ve özel üretim siparişi. Hatta uydu dergilerin dede çıkmıştı.

Yüksek ihtimal askeri sistemlerde kullanılan bir sistem çünkü gördüğüm kadarı ile mekanızması askeri sistemlere cok benziyordu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vay Anasına...Yıllarca o çanağın olduğu evin yakınlarındaki çevre yolundan yakınlardaki baraja balık tutmaya giderken uzaklardan o çanak antene bakar bakar iç geçirirdim.Beyaz bir mantar gibi görünürdü.bir daha göremiycem demekki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nihayet çanağın kurulacağı yere taşınması yapıldı ayak demirleri betonlandı ....kenarlara dayama direkleri verildi .nasip olursa pazartesi takılacak ondan sonra uydu denemeleri yapılacak...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 28 decedeki sinyal seviyesini merak ettim doğrusu .uk. beamları umarımki kaliteli olur. büyük emek ve harcamışsınız. hayırlı olsun ve kolaylıklar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşım benimde en çok mereak ettiğim asra 28.2.inş bakalım denemelerde göreceğiz hayırlısı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance

Alıntı beaverss Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler arkadaşım benimde en çok mereak ettiğim asra 28.2.inş bakalım denemelerde göreceğiz hayırlısı...
    sn.beaverss ağaçlar kesilmekten kurtulmuş,duyarlılığınız için teşekkürü hak ettiniz,bence bu sitenin en centilmen üyesi olmayı hak ettiniz,ayrıca astra yı 28.2 dereceden değil 28.4 veya 28.5 civarlarında ayar yapınız çünkü yayınları eutelsat steerable beam 1 den alacağınız için ayarını ona göre yapınız ve 11604V29500 tp sinden ayar yapmanızı tavsiye ederim.kolay gelsin işleriniz.iyi günler
    dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kamilabi2006 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sn.beaverss ağaçlar kesilmekten kurtulmuş,duyarlılığınız için teşekkürü hak ettiniz,bence bu sitenin en centilmen üyesi olmayı hak ettiniz,ayrıca astra yı 28.2 dereceden değil 28.4 veya 28.5 civarlarında ayar yapınız çünkü yayınları eutelsat steerable beam 1 den alacağınız için ayarını ona göre yapınız ve 11604V29500 tp sinden ayar yapmanızı tavsiye ederim.kolay gelsin işleriniz.iyi günler
    dilerim.
    teşekkür ederim tavsiyelerini uygulayacağım inş beton iyice donsun acele etmek istemiyorum hava şartlarıda iyi giderse pazartesi kuracağım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canak antenın kurum asamasındakı resımlerıde paylasmanı merakla beklıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beton döktüğünüz yerın altı toprakmıydı yoksa betonmuydu. Eğer topraksa cok zayıf gibi geldi bana keşke beton dökme işlemindede resimler cekseydınız zemini daha iyi görebiliri bizde fikir edinebilirdik.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beton döktüğünüz yerın altı toprakmıydı yoksa betonmuydu. Eğer topraksa cok zayıf gibi geldi bana keşke beton dökme işlemindede resimler cekseydınız zemini daha iyi görebiliri bizde fikir edinebilirdik.
    alt beton önce çakıllar doldurularak tesviye betonu atıldı sonra çanak ayaklardan betona dubellendi sonra ise destek ayaklar kaynatılarak son beton atıldı...

Sayfa 6/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri