REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
95 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: 4 metre Polyester çanak anten

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun güle güle kulan kardeşim bendede 240 aynı antenden var benimde hayalim böyle bir çanaktı kısmet olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun güle güle kulan kardeşim bendede 240 aynı antenden var benimde hayalim böyle bir çanaktı kısmet olmadı
    teşekkürler arkadaşım inş sanada kısmet olur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dertlikral36 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun
    teşekkürler Arkadaşım...

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun güle güle kullan darası bizlerinde başına inşallah
    teşekkürler arkadaşım sagol inş sanada kısmet olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hacam nasıl sistemi kurabildiniz mi?? performansı nasıl...bizleri bilgilendirimisiniz.....saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hacam nasıl sistemi kurabildiniz mi?? performansı nasıl...bizleri bilgilendirimisiniz.....saygılar....
    motor gelecek bide motor çevirici bir kaçda kablo filan eksik onlar geldimi deneyecem Allahtan bi aksilik çıkmazsa ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha maşallah ustam hakkikatten süper olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ievsan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ha maşallah ustam hakkikatten süper olmuş
    teşekkürler ustam sagol..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelıkle hayırlı olsun kardeşim. ben burdurdan 1.50 atlanta canak ıle bulamadım 28.2 ama digerleri gayet iyi. ingiliz kanallarini ip den bakıyorum artık. bi kac bişi soylemek ıstıyorum. su anda macaristandaym burdan 60 cm ıle sky uk ler 67 de gayet iyi sinyal aliyor. severdan bahsedersek artık sku uklerde hd yok bıldıgınız gibi. sd kanallar ve sadece bt sports hdler var. thor macar kanallarına gelınce serverların cogunda donma var onun yerınde 9 drecedeki eurobird austriasat magyarorszag paketini izleyin hustler hd lerde var ve server gayet basarili... saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı infilak15tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelıkle hayırlı olsun kardeşim. ben burdurdan 1.50 atlanta canak ıle bulamadım 28.2 ama digerleri gayet iyi. ingiliz kanallarini ip den bakıyorum artık. bi kac bişi soylemek ıstıyorum. su anda macaristandaym burdan 60 cm ıle sky uk ler 67 de gayet iyi sinyal aliyor. severdan bahsedersek artık sku uklerde hd yok bıldıgınız gibi. sd kanallar ve sadece bt sports hdler var. thor macar kanallarına gelınce serverların cogunda donma var onun yerınde 9 drecedeki eurobird austriasat magyarorszag paketini izleyin hustler hd lerde var ve server gayet basarili... saygılarımla
    teşekkürler sagolasın...

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri