REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SD Uydu Alıcısı Tavsiyesi Rica Ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SD Uydu Alıcısı Tavsiyesi Rica Ediyorum

Merhaba arkadaşlar;

Uydu cihazlarından pek anlamayan birisiyim. Sizden tavsiye rica ediyorum.

Bugün NETA'yı aradım; "Kanal yükleme ve sıralamaları bilgisayara bağlayıp yapabileceğim bir uydu cihazı var mı?" diye sordum. Bana daha önce duymadığım Turksat KGS'den bahsetti. Dediğine göre bu TKGS, uydu değişiminde cihazı otomatik ayarlıyor, aynı uydu üzerinde bir kanalın frekansı değiştiğinde bunu da otomatik algılıyor ve değiştiriyor, ve Turksat'ın öngördüğü en çok izlenen ulusal kanalları da türlerine göre sıralayarak otomatik kanal sıralaması yapıyor.

Bu doğru mu? Randıman veren bir özellik mi? Benim soruma karşılık gelen başka bir cihaz var mı?

Ben uydu alıcısını tüplü televizyonda kullanacağım için pek pahalı bir cihaz istemiyorum. Amstrad 1020 Mini Scart Plus için ne dersiniz? Cevaplarınızı, tavsiyelerinizi, yardımlarınızı rica ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next mini HD COOL Al rahatına bak kullanması cok basit ayrıca HD kanallarda var fiyatıda 120-150 arası değişiyor SD Cihazlarda o özellikleri pek fazla beklemeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Next mini HD COOL Al rahatına bak kullanması cok basit ayrıca HD kanallarda var fiyatıda 120-150 arası değişiyor SD Cihazlarda o özellikleri pek fazla beklemeyin
    O modeli dün Teknosa'da gördüm hocam. Gayet kaliteli ama ben alıcıyı Tüplü televizyonda kullanacağım için HD alıcıya ihtiyacım yok. Uydu ayarı, kanal sıralamasıyla uğraşmak istemiyorum sadece.

Önceki mesajımda bahsettiğim Amstrad iş görmez mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hometech 1200 hd tks var 75 tl iptv ccam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hankağan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O modeli dün Teknosa'da gördüm hocam. Gayet kaliteli ama ben alıcıyı Tüplü televizyonda kullanacağım için HD alıcıya ihtiyacım yok. Uydu ayarı, kanal sıralamasıyla uğraşmak istemiyorum sadece.

Önceki mesajımda bahsettiğim Amstrad iş görmez mi?
    Tamam işte HD COOL dada tüplü tv ye uygun kablosu var amstrad kullanmadım bilmiyorum HD COOL al ileride led tv alırsanda cihaz alma derdinden kurtulursun HD COOL cihazda yine göruntu kalitesi cok iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hometech 1200 hd tks var 75 tl iptv ccam
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir arkadaş Hometech'in TKGS li bir ürününü kullanmıştı ve TKGS özelliği kanalları çorba gibi etti hiç bir işe yaramıyor demişti. Siz ne dersiniz? O modelin bilgisayara bağlanabilme özelliği var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem tüplü tv ler de hd yi izleyebiliyorsun
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fiyat olarak hometech 1200 hd guZel a101 Lerde var ister tuplü ister hd kullan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki arkadaşlar, ileride olağan bir arıza durumunü ve cihaz ömrünü göz önünde bulundurursak, mini uydu alıcıları mı yoksa standart büyük olanlar mı caziptir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi akşamlar next tango next minix black bunlarda tkgs var ama istersen kanal sıralamasını değiştirebiliyorsun üç beş sene önce next 2000 vardı bunları çok iyi diyorduk şimdi yazılım şifre kırma özellikleri kalmadı ama şuan minixler kullanımda hem bu cihazlar wifi üzerinden avrupadaki bir çok kanalı çözüyor tabi yine karar senin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri