Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Rapidshare Türkiye Yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Rapidshare Türkiye Yayında

Buyrun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber için tesekkürler çok iyi oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçektende çok iyi oldu hem uğraşmıyosun dowlandda yine 100 mb limiti varmıki burda

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçektende çok iyi oldu hem uğraşmıyosun dowlandda yine 100 mb limiti varmıki burda
    evet var :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nihayet ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sitede bazı şeyler dikkatimi çekti
    1)"Rapidshare.tc - Powered By Metkan Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti." Rapidshare ile bu firmanın ne alakası var ? Rapidshare kendi sitesini kendisi yapamıyormu
    2)Uzantısı .tc sizcede biraz garip değilmi ? Yabancı firmalar Türkiye'ye gelince genellikle .com.tr almazmı ? Örn; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3)Rapidshare'nin genel sitesinde logo Flash tasarım ama burada değil.. Neden logo değişik ?

Bu hususlarda biraz şüpheliyim.. Sanki bu siteni rapidshare ile alakası yok gibi geldi bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sitede bazı şeyler dikkatimi çekti
    1)"Rapidshare.tc - Powered By Metkan Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti." Rapidshare ile bu firmanın ne alakası var ? Rapidshare kendi sitesini kendisi yapamıyormu
    2)Uzantısı .tc sizcede biraz garip değilmi ? Yabancı firmalar Türkiye'ye gelince genellikle .com.tr almazmı ? Örn; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3)Rapidshare'nin genel sitesinde logo Flash tasarım ama burada değil.. Neden logo değişik ?

Bu hususlarda biraz şüpheliyim.. Sanki bu siteni rapidshare ile alakası yok gibi geldi bana
    linke ilk tıklatınca benim de aklıma acaba orjinal rapid mi die şüphelendim tam da emin degilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    linke ilk tıklatınca benim de aklıma acaba orjinal rapid mi die şüphelendim tam da emin degilim
    Abi var bu işte bişeyler..Çıkar yakında kokusu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri