REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Aramızda avukat varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aramızda avukat varmı?

Merhaba arkadaşlar öncelikle konumun yeri burası değil ise özür dilerim yetkili arkadaşlar konumu yerine taşıyabilirler. yakın bir arkadaşımın iki ayrı avukatlık davası var, 1. dava mesire yeri ile ilgili. şimdide ikinci bir dava daha çıktı ev davası yine avukat tutmak gerekiyor. ama avukatına davayı almasını söyledi, avukatın cevabı bir avukat aynı evden iki davaya bakamaz cevabı oldu, aynı ofiste iki ayrı avukat çalışmaktadır, peki davaya öbür avukat arkadaş baksın dedik oda olmaz dedi, nedeni ise aynı büroda olduklarında dolayı olmaz dedi. bizim aklımıza hemen para geldi ve 1. dava için tutmuş olduğumuz avukat arkadaşa dedikki avukat bey söz konusu para ise hesabınızı kuruşu kuruşuna kadar verecez dedik, yine olmaz dedi. acaba hukuken yeni yasada böyle bir şey varmı bilmek istiyorum, kira paylaşımı için beraber aynı ofiste 4 avukatında ayrı ayrı çalıştıklarınıda görmüşüm ne iş anlamadım.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanuni bir engel yoksa bakar avukat heralde bakmak istemedi bahane uydurmuş gibi geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende başka bir avukata sormuştum, olur dedi olmaz demedi bana. takdir olayıdır dedi bana bakmak istese bakabilir sorun yok. demekki ikinci davayı alması için avukat takdir görmemiş.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri