REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksatın En Güclü Ve En Zayıf Frekansları 2015

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türksatın En Güclü Ve En Zayıf Frekansları 2015

En zayıf frekanslar:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

En güçlü frekanslar:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Not:Listeye başka frekanslar da eklenebilir, ancak genel olarak en güçlü ve en zayıf olanlar bunlar.
    Konu Baldemir tarafından (13-02-2015 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaş 1 ay önce bu yüzden bende kafayı yiyecektim..2saat ayar yapmak zorunda kaldım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için çok teşekkürler.Özellikle d-smart ta sorun yaşıyordum.Ntv spor maç yayınlarında otomatik olarak açıyordu.Fakat sonradan öğrendim ki d-smart ve digitürk gibi platformlar bu tip şifreye giren kanallara aylık yada yıllık olarak ücret ödüyormuş.2 ay önce sorun kendi kendine çözüldü.Demek ki ücreti ödemiş.Ya da teknik bir sorun vardı.Bilemiyorum ama çok şükür trt,ntvspor,tv8 gibi kanallarda 2 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar cook yardımı olur bunların

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet doğru arkadaşlar bende dün dreambox 500s cihazıma formunda yardımları ile yeni gemini 4.70 yükledim.motorlu anteni 4 tane uyduya ayarladım.türksatta ntv ve ntvspor ile 11054 h 30000 frekansındaki kanallar açılmıyor bir türlü ayarlayamadım.nasıl çözebilirim bu sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10959 2222 YATAY ELTR kırgız tv ince ayar ister

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalışman için teşekkür ederim benimde turksat ile problemim var bazı kanallar açılmıyor yeni bir ayar yaparım sizin bu çalışmanızla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet doğru arkadaşlar bende dün dreambox 500s cihazıma formunda yardımları ile yeni gemini 4.70 yükledim.motorlu anteni 4 tane uyduya ayarladım.türksatta ntv ve ntvspor ile 11054 h 30000 frekansındaki kanallar açılmıyor bir türlü ayarlayamadım.nasıl çözebilirim bu sorunu
    hem çanağa hemde lnb,ye ince ayar yapman lazım kardeş kly gelsin...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme için teşekkürler Baldemir Usta... Bir çok arkadaş Çanak ince ayarı için frekans arıyordu. Ben Ankara için uydu bulucu cihazımda;

Türksat En Güçlü TP : 11804 V 24444 (D-Smart) ve 11919 V 24444 (TRT Paket)
    Türksat En Zayıf TP : 10959 H 2222 ELTR ve 10956 H 2960 5/6 (Azerbaycan Paket) frekanslarını kullanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar acil yardım türksatta sadece show türk flash tv samanyolu ve bu transporder daki kanallar var başka hiçbir ulusal kanalı seyredemiyorum anten ayarında bağlantılarda hiç bir anormallik yok neden olabilir ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
    [[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri