Konu Baldemir tarafından (13-02-2015 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler arkadaş 1 ay önce bu yüzden bende kafayı yiyecektim..2saat ayar yapmak zorunda kaldım....
Bilgi için çok teşekkürler.Özellikle d-smart ta sorun yaşıyordum.Ntv spor maç yayınlarında otomatik olarak açıyordu.Fakat sonradan öğrendim ki d-smart ve digitürk gibi platformlar bu tip şifreye giren kanallara aylık yada yıllık olarak ücret ödüyormuş.2 ay önce sorun kendi kendine çözüldü.Demek ki ücreti ödemiş.Ya da teknik bir sorun vardı.Bilemiyorum ama çok şükür trt,ntvspor,tv8 gibi kanallarda 2 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum.
teşekkürler arkadaşlar cook yardımı olur bunların
evet doğru arkadaşlar bende dün dreambox 500s cihazıma formunda yardımları ile yeni gemini 4.70 yükledim.motorlu anteni 4 tane uyduya ayarladım.türksatta ntv ve ntvspor ile 11054 h 30000 frekansındaki kanallar açılmıyor bir türlü ayarlayamadım.nasıl çözebilirim bu sorunu
10959 2222 YATAY ELTR kırgız tv ince ayar ister
Çalışman için teşekkür ederim benimde turksat ile problemim var bazı kanallar açılmıyor yeni bir ayar yaparım sizin bu çalışmanızla
Bilgilendirme için teşekkürler Baldemir Usta... Bir çok arkadaş Çanak ince ayarı için frekans arıyordu. Ben Ankara için uydu bulucu cihazımda;
Türksat En Güçlü TP : 11804 V 24444 (D-Smart) ve 11919 V 24444 (TRT Paket)
Türksat En Zayıf TP : 10959 H 2222 ELTR ve 10956 H 2960 5/6 (Azerbaycan Paket) frekanslarını kullanıyorum.
ustalar acil yardım türksatta sadece show türk flash tv samanyolu ve bu transporder daki kanallar var başka hiçbir ulusal kanalı seyredemiyorum anten ayarında bağlantılarda hiç bir anormallik yok neden olabilir ustalardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
[[/SIGPIC]bir insanın onuru mensubu olduğu milletin şerefi ile eşdeğerdir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri