Doğan Grubu Şirketleri’nden MİLPA, Hürriyet Pazarlama ve D Yapı bünyesinde gerçekleştirilen AUTOMALL Projesi ile otomobil dünyası aynı çatı altında toplanıyor.Doğan Grubu Şirketleri’nden MİLPA, Hürriyet Pazarlama ve D Yapı bünyesinde gerçekleştirilen AUTOMALL projesi hızla devam ediyor
AUTOMALL projesi İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Bağcılar’da devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’na çok yakın Tekstilkent, Matbaacılar Sitesi ve Doğan Medya Center’dan oluşan dev yapı adasında gerçekleştirilen AUTOMALL, Esenler Otogarı’na 5 km’lik mesafede bulunuyor.
AUTOMALL Projesi, Doğan Grubu Şirketleri’nden MİLPA, Hürriyet Pazarlama ve D Yapı işbirliği ile 58.702 m2 lik kapalı alan üzerinde 637 bağımsız bölümden oluşuyor.
AUTOMALL PROJESİNİN HEDEFİ
AUTOMALL projesi, araç alım satımlarını tek bir merkezde buluşturmak ve sektörün lider galerilerini planlı bir ortamda geniş hizmet ağı ile bir arada toplamayı hedefliyor.
AUTOMALL, ziyaretçilere otomobille ilgili hizmetleri tek bir adreste alabilmelerinin dışında, uzun süre hoşça vakit geçirip eğlenme ve aynı zamanda eğitim alabilme olanakları da sunacak.
AUTOMALL Projesi kapsamında 370 uzman ve yetkili satıcı aynı çatı altında toplanmış olacak. Böylece tüm tercihlere yönelik zengin model seçenekleri, özel kapalı ve açık alanlarda dizayn edilmiş 95-300 m2 lik kullanım alanına sahip show-room’larda müşterileri ile buluşacak.
Yer imleri