Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
63 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Vodafonun Gizli Faturasız Tarifeleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mobil ağ açıkımı?
    kaplaı ise giremesiniz ancak wifi ile bağlanırsız kapalı ise mobil ağı açın her kulanımdan sonra kapatın yoksa kendiliğinden internete giriyor
    girdim ama bana normalden cok yavaş geldi gibi sizce
    bence cok cok yavaş sanki beleş kullanıyorsun gibi
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    girdim ama bana normalden cok yavaş geldi gibi sizce
    bence cok cok yavaş sanki beleş kullanıyorsun gibi
    Sizde akıllı telefon mu var hocam ? Belki bulundugunuz yerde 2 Edge açık olabilir normalde vodafonun interneti cok hızlı bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizde akıllı telefon mu var hocam ? Belki bulundugunuz yerde 2 Edge açık olabilir normalde vodafonun interneti cok hızlı bende
    2 edge ne acaba
    sony xperia lt var
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 edge ne acaba
    sony xperia lt var
    Ayarlarda 2Edge baglantısı acık mı kapalı vs vardır belki onla bağlanıyor olabilir.Bizim verici burada sinyal full internette cok iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 edge ne acaba
    sony xperia lt var
    Bende Sony ixperia miro var.Ayarlar-diğer(yada mobil şebekeler)-ağ modu-yanlızca gsm olursa 2G bağlanıyor,WCDMA/GSM olursa 3G bağlanıyor.Yani 3G aktif olması gerek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tarifelerin süresi var mı @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hocam ? Şu tarihte bitecek diye.
    ultrAslan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eren55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu tarifelerin süresi var mı @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hocam ? Şu tarihte bitecek diye.
    bildigim kadar tarih yok benim bildigim
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18TL EFSANEFIRSAT -> 7000

Bu şekil yazp gönderebilirsiniz (Diğer hatlardan geçen ve yeni vodafon hat alanlar için geçerli )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk mesajdaki kodlar geçerliligini şu an için kaybetmiştir.Yeni kodlar geldikçe paylaşımda bulunacagım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hocam BU KOMPLE PAKEDİNE MESAJ GÖNDERİYORUM HATALI MESAJ DİYOR İPTAL OLMUŞ OLABİLİRMİ

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri