Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vodafonun Gizli Faturasız Tarifeleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vodafonun Gizli Faturasız Tarifeleri

Arkadaşlar burada verdigim tarifeler normal kullanıcılara özel mesajla ile gelen tarifelerdir vodafonun kendi sitelerinde ve bayilerde yer almaz.

Tarifeler herkese açıktır bazı tarifelerde yaş şartı aranmaktadır.Tarifeler geçmek için hangi tarifeye geçmek istiyorsanız onun kodunu yazıp kısa mesaj ile 7000 numarasına gönderebilirsiniz.

Tarife :1

BUYUK FIRSAT! Her yone 500DK,1000SMS ve 2GB interneti sadece 23TLye almak icin hemen FIRSAT23 yazip 7000e gonDerin, tarifeye gecin!

Tarife:2

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18tl 18LIK yaz 7000 gönder

Tarife 3:

Her Yöne 1000 DK + 1000 SMS + 1 GB : 22 TL ( 1000LIK ; 7000 ) YENİLENDİ Komple 1000 Tarifesi

Guncelleme :15.06.2015
    Konu Editor tarafından (15-06-2015 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TARİFE: KOMPLE 1000 ( 26 YAŞ ALTI İÇİN )

Her Yöne 1000 DK + 1000 SMS + 1 GB : 22 TL ( KOMPLE22 -> 7000 )
    Ben bu tarifeye geçiş yaptım su an 26 yaş altı denmesine ragmen geçiş oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her yöne 500 DK + 1GB : 22 TL ( SUPER2 -> 7000 )
    geçen 21 ocakta bu tarifeye geçiş yaptım fiyat dakikka aynı internet 2gb
    bende şöyle bir şey oldu evde wifi ile bağlanıyorum dışarada mobil ağ ile mobil ağ ile dışarıda fazla internete girmedim iptv linklerine bakarken bir şeyler indirmeye başladı çok önemsemedim 7tl 60 krş bakiyem vardı sonra vodafon dan mesaj geldi bakiyeniz - 6tl ertesi gün 15 tl yükledim akşam telefon kendiliğinden internete girmiş 4.50 harcamış

birincide kota bitti +13.60+4.50 toplam 18.10 tl içeri girdim şu anda mobil ağ kapalı bunları yazmaın nedeni diher arkadaşlar dikkat etsin internet ile işi bitince mobil ağ ı kapatsınlar bu gibi sorunlar mutlaka başka arkadaşlarımızında başına gelmiştir
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her yöne 500 DK + 1GB : 22 TL ( SUPER2 -> 7000 )
    geçen 21 ocakta bu tarifeye geçiş yaptım fiyat dakikka aynı internet 2gb
    bende şöyle bir şey oldu evde wifi ile bağlanıyorum dışarada mobil ağ ile mobil ağ ile dışarıda fazla internete girmedim iptv linklerine bakarken bir şeyler indirmeye başladı çok önemsemedim 7tl 60 krş bakiyem vardı sonra vodafon dan mesaj geldi bakiyeniz - 6tl ertesi gün 15 tl yükledim akşam telefon kendiliğinden internete girmiş 4.50 harcamış

birincide kota bitti +13.60+4.50 toplam 18.10 tl içeri girdim şu anda mobil ağ kapalı bunları yazmaın nedeni diher arkadaşlar dikkat etsin internet ile işi bitince mobil ağ ı kapatsınlar bu gibi sorunlar mutlaka başka arkadaşlarımızında başına gelmiştir
    Ayrıca cepavans olayınıda kapatsınlar eksilere düşebiliyor bakiye internet hakkınız var ise ve bu biterse kesinlikle mobilveri acık tutmayın yoksa tl ler hemen gider

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstadım bu bilgiyi vermen çok iyi oldu cep avansı kapaptım gitse bile içeride 3+5 tl varsa bakiye gider 6 tlye kadar cep avans veriyorlarmış
    cep avans kapatma
    ----------------------------------------------------------------------------
    Cep Avans Servisi aboneliğinizi iptal ettirmek için;

•AVANSIPTAL yazıp 7505'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.
    •*7505# tuşlayıp arama tuşuna basarak gelen menüden ücretsiz işlem yapabilirsiniz.
    •7048 Sesli Yanıt Sistemi'ni arayabilirsiniz.
    •Online Self Servis sayfasınıza giriş yaparak işlem yapabilirsiniz.
    •0 (542) 542 00 00 Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Cep Merkezleri'nden destek alabilirsiniz.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende 26 ocakta burdan okuyup inceleyerek üçlü avantaj tarifesine geçmiştim.1-2 gün önce baktım heryöne dakikaları vodafone içi olarak değiştirmişler.Aradım müşt.hizmetlerini evet değişti sizin için birşey yapamayız dediler.Ama ben çokşey yaparım dedim.Btk ve bazı yerlere şikayetimi belirttim.sabah baktım vodafone içi heryöne olarak düzeltilmiş.Sizde durum nedir acaba?.Bakalım 26 şubattan sonra ne olacak.Şimdilik beklemedeyim.Bilgi vereyim dedim arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hhbas55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende 26 ocakta burdan okuyup inceleyerek üçlü avantaj tarifesine geçmiştim.1-2 gün önce baktım heryöne dakikaları vodafone içi olarak değiştirmişler.Aradım müşt.hizmetlerini evet değişti sizin için birşey yapamayız dediler.Ama ben çokşey yaparım dedim.Btk ve bazı yerlere şikayetimi belirttim.sabah baktım vodafone içi heryöne olarak düzeltilmiş.Sizde durum nedir acaba?.Bakalım 26 şubattan sonra ne olacak.Şimdilik beklemedeyim.Bilgi vereyim dedim arkadaşlar.
    Benimde her yöne su an ama bu ay sonuna kadar geçerli KOMPLE22 tarifesine geçtim su an dakikalarım birde bu tarifeyi kullanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 dakkası 45 kr 30 tl yükledigim zaman 30 gün boyunca 20 tl yüklersem 20 gün
    gecsem mi acaba bilemedim
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 dakkası 45 kr 30 tl yükledigim zaman 30 gün boyunca 20 tl yüklersem 20 gün
    gecsem mi acaba bilemedim
    Çok pahalı hocam etme eyleme KOMPLE22 Yaz 22 tl karşılığı heryöne 1000 dakika 1000 sms 1gb internet yuklensin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok pahalı hocam etme eyleme KOMPLE22 Yaz 22 tl karşılığı heryöne 1000 dakika 1000 sms 1gb internet yuklensin
    ev telefonu dahil mi her yöne
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri