REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Vodafonun Gizli Faturasız Tarifeleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün denedim KOMPLE 1000 tarifesine geçtim mesaj yoluyla.26 yaş durumuda yok bende.Online işlemlerde tarife komple 1000 yazıyor.Henüz TL yatırmadım önceki tarifeden(üçlü avantaj) kalan bakiyeyi kullanıyorum.22 TL yatırılınca tarife aktif olacakmış.Bilginize...
    Not:Biraz önce Vodafone sesli bilgi servisi aradı komple 1000 tarifesine geçtiniz tarifenizle 19 TL'ye heryöne 1000dk,1000sms ve 1gb dedi.Ben bir şey anlamadım bu işten.
    Konu hhbas55 tarafından (12-02-2015 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı hhbas55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugün denedim KOMPLE 1000 tarifesine geçtim mesaj yoluyla.26 yaş durumuda yok bende.Online işlemlerde tarife komple 1000 yazıyor.Henüz TL yatırmadım önceki tarifeden(üçlü avantaj) kalan bakiyeyi kullanıyorum.22 TL yatırılınca tarife aktif olacakmış.Bilginize...
    Not:Biraz önce Vodafone sesli bilgi servisi aradı komple 1000 tarifesine geçtiniz tarifenizle 19 TL'ye heryöne 1000dk,1000sms ve 1gb dedi.Ben bir şey anlamadım bu işten.
    benide aradılar 19 tl dedi .26 yaş durumuda yok aynen
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1gb interneti nasıl kullanacagız telde ne gibi bir işlem yapacagız
    nelere dikkat edelim
    teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benide aradılar 19 tl dedi .26 yaş durumuda yok aynen
    Gelen mesaj 22 TL diyor bir karışıklık var ama bakalım.TL yükleyince anlarız sanırım...Umarım bu sefer kalıcı olur 1,5 ayda üçüncü tarife değişikliğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hhbas55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kafalarina gore yapiyorlar hocam tarife icerigi ile oynamasinlarda 19-22 farketmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Gelen mesaj 22 TL diyor evet bendede bir karışıklık var ama bakalım.TL yükleyince anlarız sanırım...Umarım bu sefer kalıcı olur 1,5 ayda üçüncü tarife değişikliğim.
    en azından kısıtlama yok istedigin zaman deyiştir
    yükledigimiz günden itibaren 1 ay dır sanırsam
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen hocam yukleme kosulu yok kontor yukle 1ay konus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam ne yaptınıız varmı sıkıntı hatta ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam ne yaptınıız varmı sıkıntı hatta ?
    geciş yaptık daha yükleme yapmadım pazartesi işallah iyi olur
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün işyerinden bir abinin tarifesinide KOMPLE22 tarfifesine geçirdik. Kendisi 32 yaşında olmasına rağmen KOMPLE22 tarifesine geçişi yapıldı.

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri