Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Vodafonun Gizli Faturasız Tarifeleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ev telefonu dahil mi her yöne
    Evet hocam ev-turkcell-avea-444 lü numaralar-0850 dahil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benimde her yöne su an ama bu ay sonuna kadar geçerli KOMPLE22 tarifesine geçtim su an dakikalarım birde bu tarifeyi kullanalım
    Hocam ben zaten sizi takip ediyorum siz nereye ben oraya.Şimdilik bekliyorum aysonu gibi durum belli olur bakalım.İşin ilginç yanı ben bu kontör olayına geçerken 15 TL'lik 300dk tarifesiyle başladım,sonra 20 TL'ye 1000dk.Sanırım şimdi de 22 TL'ye doğru gidiyorum.Benim eski tarife ücretine doğru bir yolculuk var.Avea 1000dk,5000sms,4gb=30 TL idi.Bakalım bu rakamı bulabilecekmiyim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistemimiz gecici olarak servis dışıdır
    daha sonra tekrar deneyin
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sistemimiz gecici olarak servis dışıdır
    daha sonra tekrar deneyin
    Hocam yarında dene belki tarifeyi kapatmış olabilirler olmazsa ikilibin tarifesine geçersin ondada her yöne 1000 dk 1 gb internet 22 tl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hhbas55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam ben zaten sizi takip ediyorum siz nereye ben oraya.Şimdilik bekliyorum aysonu gibi durum belli olur bakalım.İşin ilginç yanı ben bu kontör olayına geçerken 15 TL'lik 300dk tarifesiyle başladım,sonra 20 TL'ye 1000dk.Sanırım şimdi de 22 TL'ye doğru gidiyorum.Benim eski tarife ücretine doğru bir yolculuk var.Avea 1000dk,5000sms,4gb=30 TL idi.Bakalım bu rakamı bulabilecekmiyim...
    Vodafone aveadan daha iyidir avea bendede var ama pek memnun değilim vodafonun interneti daha hızlı ve sebekesi heryerde var aveadan memnun olmayanlar cok bende dahil. Bu tarifeler cok iyi ben geçtim geçebilirseniz KOMPLE22 ye geçin mart ayından itibaren ÜÇLÜAVANTAJ Tarifesini şebeke içi olarak değiştirecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam yarında dene belki tarifeyi kapatmış olabilirler olmazsa ikilibin tarifesine geçersin ondada her yöne 1000 dk 1 gb internet 22 tl
    sürekli deniyorum bakalım olacak mı ?
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçemezsen buna geçersin tamam.Büyük harflerle IKILI22 yazarsın

Her Yöne 1000 DK + 1 GB İnternet : 22 TL ( IKILI22 -> 7000 )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vodafone aveadan daha iyidir avea bendede var ama pek memnun değilim vodafonun interneti daha hızlı ve sebekesi heryerde var aveadan memnun olmayanlar cok bende dahil. Bu tarifeler cok iyi ben geçtim geçebilirseniz KOMPLE22 ye geçin mart ayından itibaren ÜÇLÜAVANTAJ Tarifesini şebeke içi olarak değiştirecekler
    Mart gelmeden uygun biryere kendimi atayım bakalım.Böyle giderse üç adım atlamada milli takıma gireriz galiba Editör hocam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam vodafon sistemlerde çalışma var tarife değişmeyebilir online self servislerede girmiyor su an yarın dene KOMPLE22 tarifesini mutlaka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Hocam vodafon sistemlerde çalışma var tarife değişmeyebilir online self servislerede girmiyor su an yarın dene KOMPLE22 tarifesini mutlaka
    sabah deneyecem gün boyu
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri