Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Digiturk Kullanicilari Trt Spor Hakkinda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digiturk Kullanicilari Trt Spor Hakkinda

Selam ustalar. Digiturk uyelerinin genel bi sorunu bu . Cnn turk hd trt spor hd tv 2 hd . Bunlarin hicbiri eutelsat uyelerine gelmedi . Su anda evimde bir eutelsat birde turksat uydusu var . Turksattan gelen kabloyu digi receiverina taksam gelir mi acaba trt spor hd ? Yoksa bide servis ucretsiz degisiyo falan dediler o sekilde mi yapmali?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TRT Spor HD kanalı DİGİTURK Eutelsat uydusunda mevcut diğer saydığınız kanalar yok. TRT Spor HD kanalıda HD Plus cihazlarda MDU 5 LNB ile izlenebilmektedir. Teknik servis bunu ücretsiz olarak değiştiriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eyv usta . Soyle bi sikintim var . Bu lnb yi degistirmek benim icin uzun vadeli bi is canak sikintili bi yerde . 1 haftayi bulur servisi cagirmam. Senin dedigin kesin cozum sanirsam . Buna alternatif olarak evdeki turksat uydusunun kablosunu taksam goruntu gelir mi sizce ona gore lnb bagliycam turksat uyduma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beyler acil lazim . Yorumlarinizi esirgemeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digikutunuz manuel kanal eklemiyorsa türksata bağlamanızın bir faydası olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TRT Spor HD kanalı DİGİTURK Eutelsat uydusunda mevcut diğer saydığınız kanalar yok. TRT Spor HD kanalıda HD Plus cihazlarda MDU 5 LNB ile izlenebilmektedir. Teknik servis bunu ücretsiz olarak değiştiriyor.
    Hocam TRT Spor HD Eutelsat uydusunda yok,yanlışınız var..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende kaç aydır yok bu TRT Spor . Birkaç kanal daha çekmiyor birtürlü . Merkezi sistem kullanılıyor napacağımı şaşırdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Fearless...! Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende kaç aydır yok bu TRT Spor . Birkaç kanal daha çekmiyor birtürlü . Merkezi sistem kullanılıyor napacağımı şaşırdım
    2 Seçenek var

1. Seçenek Bireysel çanak + mdu 5 LNB

2. Seçenek apt yöneticinizle konuşarak merkezi sistemdeki çanağın lnb sini mdu 5 tipi lnb ile değişimini yaptırmanız olacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri