bilgisayarın ön tarafındaki usbler sürekli calışmasını istiyorum kapalıyken dahil
acıkken calışıyor kapalı iken calışmasını istiyorum
teşekkürler
bilgisayarın ön tarafındaki usbler sürekli calışmasını istiyorum kapalıyken dahil
acıkken calışıyor kapalı iken calışmasını istiyorum
teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
Bu senin dediğin insanın uyurken gezmesine benzer kapalı iken nasıl çalışır biraz düşünsene adı üstünde kapalı
anakart adı
pegatron ıpmıp -h55-gen
yanıklarda iz bırakmaz
anakartım asus a55 bilgisayar kapalıyken farenin ışığı yanıyor modeme bağlı görünüyor
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
Bu her anakartta olmuyor. Özelliklede öndeki usb lerde de olması zor. Bazı anakartlarda farkındaysanız PC yi kapasanız dahi mausun üzerindeki hareket lambası yanar yanı USB de enerji vardır. Ama bu genelde pc kasalarındaki arkadaki girişlerde oluyor. Ön taraftakilerinde bu özellik varmıdır anakart özelliğine bakmak lazım.
Siz kendi pc nizde ön tarafta enerji yoksa arkadaki girileri kontrol edin. Eper arkada varsa yapmanız gerek nUSB uzatma kablosu ile arka girişleri kullanmak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Benim 8 senelik emektar masa üstü pc de öyle bişey yoktu ya pc kapanınca bütün yanan lambaları sönerdi.
arka usb olursada olur yeterki çalışsın
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri