aman geç bile kadılar daha doğru düzgün HD yayın görmedik 4 K seneyede 8K yapsınlar...
Full hd 3d televizyonlar ile 4k yayınlar izlenir mi?
yine söylıyorum daha sd yi tam izleyememişken hd yi 3d yi neden 4k cıkar anlamaış deyilim tam %90 bile izleyemedik diyerlerini
türksatta varki sd yayınları kötü olanlar var . bence onlar hd yayına geçsin... çoğu uydularda 4 k özellik yok. nasıl izlenecek orasıda ayrı.....
Amaç Türk milletine 4 K tv satmak, emin olun proje TRTnin değildir, tüm yatırım 4k tv üreticileri tarafından karşılanmıştır.
Technisat Sky Star 2 DVB-S2 + DVN Wiever ile yayını izleyebilirsiniz. Lakin codec sıkıntısı var... Çözebilen varsa yardım etsin please..
Evet dost,bu madalyonun bir yüzü.Gerçeklik payı var.Ama yeni teknolojilerin Türk insanının yaşamına girmesi,kalitenin rekabeti artırması diğer tv kuruluşlarını da zincirleme etkiliyecektir.Artık temel gereksinmelerin asgari düzeyde karşılanmasının YETERLİ göründüğü sosyalist bir düzende değiliz.Aksine insanları tüketime özendiren,her şeyin kâr odaklı olduğu rekabetçi bir düzendeyiz.Bu kuruluşların varlığını sürdürebilmesi için yeni pazarlara ve yaygın yeni teknolojilerin kullanımına ihtiyaç vardır.Bu düzenin odağında İNSAN YOKTUR.Kör,topal da olsa adına GELİŞME denen kapitalist bir sistem vardır...![]()
arkadaşlar bi arkadaşım lg marka 4k televizyon almış aldığıma ğişman oldum diyor çünkü normal izlediğimiz hd ve sd yayınlar bulanık diyo sadece amblem parlak diyor sd yayınlar çok çok kötü diyor müşteri hizmetleriyle tv yi kuran servisle de görüşmüş abi bu televizyon böyle demiş bu şekilde çok şikayet geliyo demişler peki aramızda kullanan varmı var ise sizde nasıl gösteriyor ve televizyondan soğudum iade edicem diyor teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri