uyduruk penaltı degil ..adam gibi yöneten adam olmayınca olacagı bu. haaa suç yokmu ..var TÜRK FUTBOLCUSU sadece topun ardından koşulacagını biliyor .top nasıl oynanır bilmiyor ..ispatı ..gökhan gönül baştacı yaptık ..caner .... oynuyor ama futbolun f sini bilmiyorlar ..topa nasıl vurulacagını bilmiyorlar .. işte ispatı ..soruyorum futbol severler ugur boral nerde oynuyor ..alves nerde oynuyor ..kimse alınmasın biz hiç futboldan anlamıyoz ..hele yorumcular hiç futboldan anlamıyor hepsi İNDİRAGANDİ .FERDERASYONA burdan suç duyurusunda bulunuyorum .o UEFA müfettişi ile yemek yiyen GS li arkadaşa SESLENİYORUM NE OLDU SENİN klübün . sıkışınca TOPCULARDAN YAZILI KAGIT PARÇASI ALDI.. alacagımız yok diye ...borcu oldugu halde.. nerdesin arıbogan efendi ..artık yemek yiyemiyormusun müfettişle .. GS küme düşmüştür.. bunu yönetim tv lerde deklare etti ..federasyon nerde..hakemlere gelince hepsi havlu atmış TÜRK FUTBOLU bitmiş ..aglıyanı yok ÜÇ BEŞ futbolseverden başka .... ADAM 38 FUTBOLCU TRANFER etti başarısızlıgını hala 3 temmuz diye tutturuyor ve bu adam hala yönetimde ..işte TÜRK FUTBOLUDİBE VURDUK ..AVRUPADA ahkam kesipde TÜRKİYEDE her çaldıgı düdük olay olan .TÜRK FUTBOLUNUN halini gördükden sonra 4..CÜ yıldızı taksan ne olur takmasan ne olur zaten şaibe damgası çok tan yemiş bir ligde ..herkese hayırlı olsun SÜLEYMAN SEBA LİGİ
![]()
Yer imleri