Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Show TV havlu mu attı? Bu Tarz Benim kaldırılıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Show TV havlu mu attı? Bu Tarz Benim kaldırılıyor

Show Tv'de yayınlanan Bu Tarz Benim kısa süre önce mahkeme kararıyla formatında değişiklikler yapmak zorunda kalmıştı. TV8'deki İşte Benim Stilim yarışmasından farklı olarak yarışmaya erkekleri de dahil eden ve canlı yayınlanmaya başlanan Bu Tarz Benim reytinglerde hayal kırıklığı yarattı.

Show Tv yönetiminin gelişmeler karşısında pes ettiği ve Bu Tarz Benim'i yayından kaldırma kararı aldığı iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda programda Bülent Ersoy açıklama yapıyor bu bir ticaret ve her 2 taraf el sıkışıp anlaşmış bize söz söylemek artık düşmez diyor.
    Demek Show tv Tv 8 le bir anlaşma yapmış yakında açıklanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hisabet olur ihşallah kalkar hayatımda böyle saçma gereksiz bir program görmedim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FORTUNE™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hisabet olur ihşallah kalkar hayatımda böyle saçma gereksiz bir program görmedim..
    35 Yaşındayım hayatım boyunca böyle bir yarışma görmedim ve görmüş olduk türk tv tarihi nereye gidiyor böyle anlamadım sabahtan akşama kasar sacma sapan programlar aksam bir dizi tam 4 saat sürüyor özetiydi bilmem neyiydi tam 4 saat 90 yıllar böyle değildi nereden dereye
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde yemekteyiz saçmalığı var onuda geçmemek i lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri