Okan Buruk: "Tekrar Ali Samiyen stadı'nda gol atıp taraftarlarımızla bütünleştiğim için çok mutluyum" Galatasaraylı futbolcu Okan Buruk, Ali Sami Yen'de tekrar gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Attığım gol, benim ve takımım için çok önemliydi.
Maçın kırılma noktasında golü buldum. Bursaspor da golden sonra birçok pozisyon buldu. Tekrar Ali Sami Yen Stadı'nda gol atıp taraftarlarımızla bütünleştiğim için çok mutluyum" dedi. Buruk, Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Rakiplerinizin puan kazanması durumunda, ister istemez sıkıntı ve stres yaşıyorsunuz.
Şampiyonluğun zora gireceği maçlardan biriydi. Arkadaşlarımın üzerinde de bunun stresi vardı. Ama sonuçta bu mücadele bize galibiyeti getirdi.
Bursaspor da çok iyi bir takım ve onları kutluyorum. İyi mücadele eden ve kontraatağa çıkan bir takım. Kazanmak adına onlar da ellerinden geleni yaptılar" diye konuştu.
Buruk, kendisine ilk 11 'de görev verilmemesiyle ilgili olarak da, "Tabiki her futbolcu her an oynamayı bekliyor. Ama bizim içimizde kaprislere yer yok. Bizler profesyonel futbolcularız. Takımımız içinde herkes ilk 11'de oynayabilecek futbolcular. Önemli olan sahaya çıktığımızda neler yapabileceğimiz" ifadelerini kullandı.


 Teşekkur:
 Teşekkur:  Beğeni:
 Beğeni:  
			 
			
			 
			 Okan Buruk geri döndü
 Okan Buruk geri döndü
				
 
					
					
					
						 Alıntı
  Alıntı 
			
 
			
Yer imleri