REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: HSBC Antakya Şubesi Kapanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi yine senin başına gelmiş bu olay hayret gerçekten
    Sevgili editör öğle şeyler başıma geliyorki, inan bana anlatsam aklin hayalin durur. ben varya denize gitsem deniz kurur. ama inadınada denizden vazgeçmeyip yine denize gidecem. şimdi bak ben hanıma 92 model şahin aldım, şöförlüğü yavaş yavaş öğrensin diye, aldıktan 1 hafta sonra kardeşim, 4 yaşındaki oğlum ve eşim arabadayken, arabayı hanım kullanırken 2 takla attırdı, Allahtan tek tesellimiz kimseye hiç bir şey olmaması oldu. şükürler olsun burunları kanamadan sağ salim arabadan çıktıtar. sonra arabaya 1500 tl koyup arabayı yaptırdım. aradan bir buçuk ay geçti, bu sefer hanım beni arıyor, Ali bey biz kırmızı ışıkta dururken araba kendi kendine duman çıkarıp yanmaya başladı, arabanın yandığı yerdede Allahtan bir sürü tanıdık esnaf arkadaş var, arabayı söndürdüler. bu seferde yine ucuz yırttım, 100 tl ile arabayı kurtardık. yine Allahtan hanım içinde durmadı hemen dışarı fırladı. Ama varya yaşama sevincimi hiç bir şeytan elimden alamıyacak. o arkamdan beni kovalayıp dursun, banada asla yetişmeyecek, gözemi geldim ne anlamıyorum. şimdi ne zaman hanımdan bir telefon gelse, aklıma hep kötü şeyler geliyor. şeytan azapta olsa gerek.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili editör öğle şeyler başıma geliyorki, inan bana anlatsam aklin hayalin durur. ben varya denize gitsem deniz kurur. ama inadınada denizden vazgeçmeyip yine denize gidecem. şimdi bak ben hanıma 92 model şahin aldım, şöförlüğü yavaş yavaş öğrensin diye, aldıktan 1 hafta sonra kardeşim, 4 yaşındaki oğlum ve eşim arabadayken, arabayı hanım kullanırken 2 takla attırdı, Allahtan tek tesellimiz kimseye hiç bir şey olmaması oldu. şükürler olsun burunları kanamadan sağ salim arabadan çıktıtar. sonra arabaya 1500 tl koyup arabayı yaptırdım. aradan bir buçuk ay geçti, bu sefer hanım beni arıyor, Ali bey biz kırmızı ışıkta dururken araba kendi kendine duman çıkarıp yanmaya başladı, arabanın yandığı yerdede Allahtan bir sürü tanıdık esnaf arkadaş var, arabayı söndürdüler. bu seferde yine ucuz yırttım, 100 tl ile arabayı kurtardık. yine Allahtan hanım içinde durmadı hemen dışarı fırladı. Ama varya yaşama sevincimi hiç bir şeytan elimden alamıyacak. o arkamdan beni kovalayıp dursun, banada asla yetişmeyecek, gözemi geldim ne anlamıyorum. şimdi ne zaman hanımdan bir telefon gelse, aklıma hep kötü şeyler geliyor. şeytan azapta olsa gerek.
    Hocam bir bayana şahin arabamı Asla ve asla alımayacak bir araba. Tofaş arabası narin arabadır göz kulak ister. Sen senin hanıma alacaktın bir broadwey alacaktın. Birde işin açığı bir bayanda yetenek yoksa soğuk kanlılık yoksa vermiyeceksın araba falan. Allah muhafaza kendi canını geçtim karşıdaki insanın canı9nı düşünmek lazım.

Şansızlık işine gelince siz siz olun yaşadıklarınızdan ders cıkarıp önlemini alın öyle çekirge misali nasıl olsa bişi olmaz inadım inat demeyin. Baktınız olmuyor çok fazla zorlamaya gerekyok... bank

Banka işiniz içinde benım dedğim gibi yapmanızda fayda var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkancığım ilgine teşekkür ederim. kart işini henüz halletmedim, 3 marttan sonra bakalım ne olacak ona göre davranacam. henüz hangi banka ile çalışacağıma karar vermedim. şanssızlığıma gelince, tedbiri elden bırakmamak gerek. buna inanıyorum. yani demek istediğim, yeterki ölüm olmasın, moralen asla çökmem ve yılmam. herşeye rağmen hayatı yaşamak gerektiyine inanıyorum.
    LEBEN ?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri