Sevgili editör öğle şeyler başıma geliyorki, inan bana anlatsam aklin hayalin durur. ben varya denize gitsem deniz kurur. ama inadınada denizden vazgeçmeyip yine denize gidecem. şimdi bak ben hanıma 92 model şahin aldım, şöförlüğü yavaş yavaş öğrensin diye, aldıktan 1 hafta sonra kardeşim, 4 yaşındaki oğlum ve eşim arabadayken, arabayı hanım kullanırken 2 takla attırdı, Allahtan tek tesellimiz kimseye hiç bir şey olmaması oldu. şükürler olsun burunları kanamadan sağ salim arabadan çıktıtar. sonra arabaya 1500 tl koyup arabayı yaptırdım. aradan bir buçuk ay geçti, bu sefer hanım beni arıyor, Ali bey biz kırmızı ışıkta dururken araba kendi kendine duman çıkarıp yanmaya başladı, arabanın yandığı yerdede Allahtan bir sürü tanıdık esnaf arkadaş var, arabayı söndürdüler. bu seferde yine ucuz yırttım, 100 tl ile arabayı kurtardık. yine Allahtan hanım içinde durmadı hemen dışarı fırladı. Ama varya yaşama sevincimi hiç bir şeytan elimden alamıyacak. o arkamdan beni kovalayıp dursun, banada asla yetişmeyecek, gözemi geldim ne anlamıyorum. şimdi ne zaman hanımdan bir telefon gelse, aklıma hep kötü şeyler geliyor. şeytan azapta olsa gerek.
Yer imleri