Evet arkadaşlar maalesef aldığım son duyuma göre yanlış hatırlamıyorsam 3 mart 2015 tarihinde Antakya merkezde bulunan HSBC banka şubesi kapanıyor. Öncelikle bu kararı alana hiç bir şekilde saygı duymuyorum ve büyük esefle onu kınıyorum. banka şubeleri şubelerini çoğaltırken, hsbc banka şubesini kapatıyor. bu nasıl akıl almaz bir şey. bunu kim niye neden niçin düşündü, millete soran oldumu, herhangi bir şahsın fikri soruldumu alındımı HAYIR. bende bu kararı vereni KINIYORUM. Arkadaşlar ben bugün sabah saat 9-30. iş yerimi kapatım aldığım kredinin taksitini yatırmaya gittim banka ile aramda 10km var, araç yoğunluğu ve kalabalık yüzünden bankaya ancak 11'de yetiştim, kartımla sıra alıp bekledim, saat 13'te sıram geldi yatırdım çıktım gittim. Şimdi asıl sorun şu ANTAKYA'daki HSBC şubesini kapatıp iskenderuna taşıyacaklarmış, Antakya İskenderun il sınırı uzklığı 70km, eee ben bu durumda kredimi veya kredi kartı borcu veya işlemleri için iskenderunamı gidecede. resmen abesle iştigal bir durum gidiş geliş 150km yapacam bütün günüm ölecek, ve ilk yapman gerekn şeyde iş yerini kapatacaksın. Antakya iskenderunun en az 3 katı gelir, büyük yere taşınacaklarını küçük yere taşıyorlar, ve en büyük sorunda zaten hiç bir hsbc mişterisinin fikri alınmamsı ve sorulmaması. BEN KARARI ALAN VEREN VE DOSYAYI İMZALAYAN HERKESİ BURDAN ESEFLE KINIYORUM. VE HERKESİN MELANET OKUDUĞU GİBİ BENDE BÖĞLE İŞİ LANETLİYORUM BÖYLE ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN.
Yer imleri