REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: HD 800 orjinal cihaz için görüntü kalitesi için hangi image ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart HD 800 orjinal cihaz için en iyi görüntü kalitesi olan image ?

Ustalar benim için görüntü kalitesi en ön planda. İpTv falan izlemiyorum. CCam falanda düşünmüyorum. Sizce hangi image yüklemeliyim. Şuan Open PLİ 2.1 kullanıyorum. Open ATV 4.2 nasıldır. Yada orjinal image mı yüklemeliyim. Yoksa pli ile devammı edeyim. Yardımcı olurmusunuz öneriniz ne olur..
    Konu hakanemre34 tarafından (18-03-2015 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı forumlarda en iyi görüntü kalitesinin orjinal image da olduğunu okudum. Diğer tüm image lar bunun üzerinden yapılıyormuş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam baya bir uğraşım oldu image konusunda. TDW Team image yükledim fakat boot ekranında donup kalıyor. Dreamboxun en son orjinal yazılımını yükledim. İlk seferde oda boot ekranında dondu ve sonra tekrar başlatınca çalıştı. Ayarlarını falan yaptım, görüntü kaliteside çok güzeldi ama birkaç plugin yüklediktenden sonra oda açılmaz oldu. Daha sonra release sürüm yükledim ama o hiç açılmadı boot ekranında kaldı.. Gelgelelim OpenATV 4.2 en güncel yazılımı ilk kurulumdan sonra boot ekranında birkez dondu ve sonra yeniden başlatınca sıkıntısız çalıştı. Hatta ilk bu imajı kurup diğerlerini sonra yükledim. O zamanda sıkıntısız çalışmıştı. Görüntü kalitesi ve menüleri çok güzel fakat biraz yavaş. Sanırım oda menüler falan çok kasıyor sanırım.. Ama içimde orjinal release yazılımı denemek kaldı. Niye boot ekranında donup kalıyor anlamadım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri