Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: HSBC Antakya Þubesi Kapanýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart HSBC Antakya Þubesi Kapanýyor.

Evet arkadaþlar maalesef aldýðým son duyuma göre yanlýþ hatýrlamýyorsam 3 mart 2015 tarihinde Antakya merkezde bulunan HSBC banka þubesi kapanýyor. Öncelikle bu kararý alana hiç bir þekilde saygý duymuyorum ve büyük esefle onu kýnýyorum. banka þubeleri þubelerini çoðaltýrken, hsbc banka þubesini kapatýyor. bu nasýl akýl almaz bir þey. bunu kim niye neden niçin düþündü, millete soran oldumu, herhangi bir þahsýn fikri soruldumu alýndýmý HAYIR. bende bu kararý vereni KINIYORUM. Arkadaþlar ben bugün sabah saat 9-30. iþ yerimi kapatým aldýðým kredinin taksitini yatýrmaya gittim banka ile aramda 10km var, araç yoðunluðu ve kalabalýk yüzünden bankaya ancak 11'de yetiþtim, kartýmla sýra alýp bekledim, saat 13'te sýram geldi yatýrdým çýktým gittim. Þimdi asýl sorun þu ANTAKYA'daki HSBC þubesini kapatýp iskenderuna taþýyacaklarmýþ, Antakya Ýskenderun il sýnýrý uzklýðý 70km, eee ben bu durumda kredimi veya kredi kartý borcu veya iþlemleri için iskenderunamý gidecede. resmen abesle iþtigal bir durum gidiþ geliþ 150km yapacam bütün günüm ölecek, ve ilk yapman gerekn þeyde iþ yerini kapatacaksýn. Antakya iskenderunun en az 3 katý gelir, büyük yere taþýnacaklarýný küçük yere taþýyorlar, ve en büyük sorunda zaten hiç bir hsbc miþterisinin fikri alýnmamsý ve sorulmamasý. BEN KARARI ALAN VEREN VE DOSYAYI ÝMZALAYAN HERKESÝ BURDAN ESEFLE KINIYORUM. VE HERKESÝN MELANET OKUDUÐU GÝBÝ BENDE BÖÐLE ÝÞÝ LANETLÝYORUM BÖYLE ZÝHNÝYETE YAZIKLAR OLSUN.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þubeyi kapttýlar diyelim Antakyada hiçmi HSBC nýn atm si yok?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Abi senin hsbc de vadesiz hesabýn vardýr ona eft yaparsýn internet bankaclýgýna girip oradan ödersin yada @xxman dedigi gibi atmden yapabilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Abi senin hsbc de vadesiz hesabýn vardýr ona eft yaparsýn internet bankaclýgýna girip oradan ödersin yada @xxman dedigi gibi atmden yapabilirsin
    Ýþi zor vallaha HSBC nin sitesinden atm adresine bakacaktým ama iller arasýnda Antakya yok maalesef. Sivas'tada 3 adet atm leri var. Biri benim evin hemen 75 mt önünde Gülünç bir durum vallaha.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Banka iþimi þöyle bir oturup düþünüceksin. Abuk subuk bankalardanda asla fazizi düþük diye kredi çekmeyeceksin.

Eskiden en güvenilir banka olarak Ziraat ve iþ bankasý gecerdi ama þu an en iyisi Halk bankasý ile Vakýfbank.

Sizin sorununuzun tek çözümü internet bankacýlýðý. Oturduðunuz yerde þubesi olanbir bankadan hesabýnýz olacak ve o hesaptan HSBC deki hesabýnýza EFT yapýp kredinizi ödeyeceksýnýz. Kredi kartýnýzýda iptal ettirip baþka bankadan cýkartýn. Sonuç olarak esnafsýzýn ve esanflar için çoðu banka gayet guzel secenekler sunuyor.
    Konu Volkan tarafýndan (03-03-2015 Saat 00:19 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým öncelikle bu yabancý bankalardan yani ingiliz alman fransýz vs bankalarýndan nefret ettiðimi belirteyim...adamlar seni beni ve memleketi bu veya þu nedenle sebeple zaten yýllardýr söyüþlüyorlar...varsýn beter olsunlar...hiçbir ilde deyil þubesi ismi cismi olmasýn...seni üzen þeye bak..sevinmen gerekir kardeþim....gelelim diðer sýkýntýna....bu bankaya kredi veya kart borcun varsa yani kurtulmak istiyorsan gidersin antakyadaki bir bankaya borcu takas edersin...yani yeniden yapýlandýrýrsýn...hiçbirþey yapamazsan bir baþka bankadan alýp ingilizin bocunu ödersin...bu alýþveriþten dolayý manen canýn sýkýlabilir..azda olsa bu al-ver'den zararlý gibi gözükebilirsin fakat bardaðýn dolu tarafýna bakýnca 150 km yol masrafý,zaman kaybý ve bozulan pisikolojiyi amorti eder sanýrým...ALLAH iþini kolaylar inþallah kardeþim...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayret!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar atm kalacakta. atm'den her iþi halledemiyoruzki, banka hesabýna para gelecek iskenderuna gidilecek. mesela ben kredi almýþým ve hsbc hesabým iskenderundaki bankaya taþýnýyor diye, yine hsbc ATM'sinden yatýrmakta olacam kredi taksidi 20 tl yükseldi, dünyanýn hiç bir yerinde böyle saçma sapan bir þey yok,, yarýn öbür gün Ýskenderun þubesinide kapatýrlar, diyarbakýra taþýnýrlar, bizde iþimizi gücümüzü býrakýp banka peþinde koþup diyarbaramý gidecez. yuhhhh bea,,,, bu kararý kim aldýysa inþallah mefta olur.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar atm kalacakta. atm'den her iþi halledemiyoruzki, banka hesabýna para gelecek iskenderuna gidilecek. mesela ben kredi almýþým ve hsbc hesabým iskenderundaki bankaya taþýnýyor diye, yine hsbc ATM'sinden yatýrmakta olacam kredi taksidi 20 tl yükseldi, dünyanýn hiç bir yerinde böyle saçma sapan bir þey yok,, yarýn öbür gün Ýskenderun þubesinide kapatýrlar, diyarbakýra taþýnýrlar, bizde iþimizi gücümüzü býrakýp banka peþinde koþup diyarbaramý gidecez. yuhhhh bea,,,, bu kararý kim aldýysa inþallah mefta olur.
    Abi yine senin baþýna gelmiþ bu olay hayret gerçekten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tavsiyem onlar siz müþterilerine deðer vermiyorsa sizde onlara deðer vermeyin yakýn olan banka ile çalýþýn her zaman onlar kaybederler.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri