Evet arkadaþlar maalesef aldýðým son duyuma göre yanlýþ hatýrlamýyorsam 3 mart 2015 tarihinde Antakya merkezde bulunan HSBC banka þubesi kapanýyor. Öncelikle bu kararý alana hiç bir þekilde saygý duymuyorum ve büyük esefle onu kýnýyorum. banka þubeleri þubelerini çoðaltýrken, hsbc banka þubesini kapatýyor. bu nasýl akýl almaz bir þey. bunu kim niye neden niçin düþündü, millete soran oldumu, herhangi bir þahsýn fikri soruldumu alýndýmý HAYIR. bende bu kararý vereni KINIYORUM. Arkadaþlar ben bugün sabah saat 9-30. iþ yerimi kapatým aldýðým kredinin taksitini yatýrmaya gittim banka ile aramda 10km var, araç yoðunluðu ve kalabalýk yüzünden bankaya ancak 11'de yetiþtim, kartýmla sýra alýp bekledim, saat 13'te sýram geldi yatýrdým çýktým gittim. Þimdi asýl sorun þu ANTAKYA'daki HSBC þubesini kapatýp iskenderuna taþýyacaklarmýþ, Antakya Ýskenderun il sýnýrý uzklýðý 70km, eee ben bu durumda kredimi veya kredi kartý borcu veya iþlemleri için iskenderunamý gidecede. resmen abesle iþtigal bir durum gidiþ geliþ 150km yapacam bütün günüm ölecek, ve ilk yapman gerekn þeyde iþ yerini kapatacaksýn. Antakya iskenderunun en az 3 katý gelir, büyük yere taþýnacaklarýný küçük yere taþýyorlar, ve en büyük sorunda zaten hiç bir hsbc miþterisinin fikri alýnmamsý ve sorulmamasý. BEN KARARI ALAN VEREN VE DOSYAYI ÝMZALAYAN HERKESÝ BURDAN ESEFLE KINIYORUM. VE HERKESÝN MELANET OKUDUÐU GÝBÝ BENDE BÖÐLE ÝÞÝ LANETLÝYORUM BÖYLE ZÝHNÝYETE YAZIKLAR OLSUN.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Gülünç bir durum vallaha.

Yer imleri