Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: satılık redlinets7500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart satılık redlinets7500

slm cihazım temiz olup 2 yıl serverli dir 220 tl takas vs düşünmüyorum son fiyattır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aelmas77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm cihazım temiz olup 2 yıl serverli dir 220 tl takas vs düşünmüyorum son fiyattır
    slm fiyat da anlaşırsak almayı düşünüyorum fiyat yüksek malum sıfır cihazların fiyatı belli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet zifiri 250 sen basliyor ama kimse iki senelik serververmiyor uüstelik içinde HDMI tablosunu vercem bu fiyata bedava bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aelmas77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet zifiri 250 sen basliyor ama kimse iki senelik serververmiyor uüstelik içinde HDMI tablosunu vercem bu fiyata bedava bile
    iki yıllık servere gerek yok sıfır aldığın zaman 3 ay ıptv 1 yıllık da server hediye zaten sıfırı 220 liradan başlayan fiyalarla ikinci el uydu alıcısına 220 tl kimsenin vereceğini düşünmüyorum fiyatını düşürürsen alabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

180 tl olursa alırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satkoliknext Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    180 tl olursa alırım
    süper fiyat verdin bence hayırlı olsun ikinci el için bu fiyat süper

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri