hiç biri hepsi para tuzagý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
DÝGÝTURK
D-Smart
TeleDünya
Filbox
TiviBU
Hiçbiri
hiç biri hepsi para tuzagý
HÝÇ BÝRÝ YABANCI PLATFORMLAR DAHA KALÝTELÝ YAYINLAR VERÝYORLAR BUNDAN SONRA YERLÝ PLATFORMLARA PARA KAPTIRMAM![]()
![]()
beným ýcýn hepsý býrer fýyaskoooooooo al býrýný vur otekýne
bu platformlardan bende hiçbiride yok olmasýnýda istemem bunlarýn hepside sýrf para tuzaðý kimseyede tavsiye etmem paranýza yazýk yakasýný kaptýran kendini kurtaramýyor.
bu platformlara elini kaptýran kolunu belini kurtaramaz.bunlarýn yayýnlarý kendilerine kalsýn milleti 24 ay baglýyorlar aþk olsun kurtulana
en güzel platform Türksat platformu gerisi
bahane tum dünyanýn lig maçlarý izleme
imkaný verirken turkiyede neden öyle
birþey olmuyor cok yazýk ama ne yapsalarda onlarýn para tuzaðýna dusmeyecegiZ biraz disimizi sýkar akþam
stadyumdan maçýn tekrarýný izlerim daha
iyi bu lafým d smar icinde geçerli ama normaldir dünyanýn hiçbir yerinde elektrik parasý verilmiyor ama biz elektrik parasý verilen bir ülkede yaþýyoruz platformlarida onlar gibi olurlar
![]()
ben hiç birini seçtim, çünkü yaptýklarý yayýnlarýn içinde öðle kültür ve tam anlamýyla sansürsüz ne belgesel nede film hakim. sonrasýda hepsi para tuzaðýna yatan gangesterler gibi, üye oldunmu, üyeliðini iptalda edemiyorsun.
LEBEN ?
türk platformlarýný baþarý bulmuyorum. yabancý platformalarýn yanýndan bile gecemez.standart ulusal kanallarý bile hd ücretli izlettiriyorlar......yabancý platformlarý paylaþýmdan izlediðim için bana daha kaliteli flim spor müzik belgesel vb. bana daha baþarýlý geliyor....benim görüþüm bu saygýlar.....
Yayýn ve kalite olarak dsamrt ama süperlig maçlarý için digitürk'e oy verdim
hepsi ayný,baþarýlý deðiller.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri