Arkadaşlar NTV Plus on Eutelsat 36A/36B at 36.0°E bu paketi edirne civarından alma ihtimalim varmıdır rusya beam da ama alabilirsem cband lnb alacam şimdiden cevap için tşk..
Arkadaşlar NTV Plus on Eutelsat 36A/36B at 36.0°E bu paketi edirne civarından alma ihtimalim varmıdır rusya beam da ama alabilirsem cband lnb alacam şimdiden cevap için tşk..
esas kaliteli kanallar NTV+Plus paketinde 36A uydusunda sanırım 1.70 çanak var alırmı almaz mı derken bir soralım dedim edirnenin keşan ilçesi için sanırım bir ihtimal yok kapsama alanlarına bakıyorum ama kıl payı kaçırıyorum cevap için tşk baldemir ABİ...
4 w amos uydusundan ccam ,la çok iyi izlersin universal lnb ile.
mrb . bu uyduyu kolay bulabileceğim bir frekans verebilirmisiniz. arkadaşlar....inverto üniversal ve circular enb elim de mevcut canak çapı 120 cm bilsat. sygılar....
Lider TV36°E12521 H4340
1/2
36 derece uydusundaki kanalları 1 yıl önce alıyordum ama şimdi ntv gibi şifreli yayınları alamıyorum yer hatay merkez birde şunu soracagım L.R gibi yani v h yerine bu harfler konmuş L.R bu yayınları ünüversal lnb lerle izleyebilirmiyiz teşekkürler
o zaman normal yayınları izleyemeyiz .circular lnbyle ünüversal lnbyi yani ikisini aynı anda kullanamayız .ikisini aynı anda kullanmamıziçin nasıl bir yöntem kullanmamız lazım teşekkürler
Konu okutucukemal tarafından (21-03-2015 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.
ustalar ben bu yayınlardan 36 a rus paketinden büyük bölümünü 150 lik parabol anten ile alıyorum yalnız,serverden kaynaklı bir problemim var..önereceğiniz bir server varmıdır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri