REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: NTV Plus on Eutelsat 36A/36B at 36.0°E

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hassan ustali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar ben bu yayınlardan 36 a rus paketinden büyük bölümünü 150 lik parabol anten ile alıyorum yalnız,serverden kaynaklı bir problemim var..önereceğiniz bir server varmıdır

Hangi serveri kullanıyorsunuz...supersatforum serverini denediniz mi?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi serveri kullanıyorsunuz...supersatforum serverini denediniz mi?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi mesaj attım size bi 10 günlük server alıcam ,çünkü eşim rus ve bende rus kanallarına meraklıyım..ama bu yayınları stabil açan server bulmak imkansız sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FORTUNE™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    esas kaliteli kanallar NTV+Plus paketinde 36A uydusunda sanırım 1.70 çanak var alırmı almaz mı derken bir soralım dedim edirnenin keşan ilçesi için sanırım bir ihtimal yok kapsama alanlarına bakıyorum ama kıl payı kaçırıyorum cevap için tşk baldemir ABİ...
    antalya kaş'tan 170lik mega parabolle 36b uydusunun hemen hemen bütün kanallarını alıyorum yalnız bazı tp ler gündüz gelirken geceleri kayboluyor

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri