REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: next amigo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next amigo

iyi akşamlar bende next amigo var kablolu internete bağladığımda uygulamalara giriyorum ve normal tv kanallarını seyrederken cihaz kapanıp açılıyor sizce ne olabilir daha bugün bağladım cihazı internete daha önce böyle birşey yoktu sizce ne olabilir yada konuyu yardımcı olabilecek biryere yazarmısınız teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi akşamlar bende next amigo var kablolu internete bağladığımda uygulamalara giriyorum ve normal tv kanallarını seyrederken cihaz kapanıp açılıyor sizce ne olabilir daha bugün bağladım cihazı internete daha önce böyle birşey yoktu sizce ne olabilir yada konuyu yardımcı olabilecek biryere yazarmısınız teşekkürler
    çalışmalar vardı aynı sorun tüm kulanıcılarda vardı normale döndü
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler ustam şimdi kapanmayacak değil mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalışmalar vardı aynı sorun tüm kulanıcılarda vardı normale döndü
    Teşekkürler ustam şimdi kapanmayacak değilmi WiFi de de varmıydı bir sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler ustam şimdi kapanmayacak değilmi WiFi de de varmıydı bir sorun
    sorun wifi ile ilgili değil çalışmalar olduğundan tüm cihazlarda vardı sorun düzeldiğine göre kapanacağını zannetmiyorum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun wifi ile ilgili değil çalışmalar olduğundan tüm cihazlarda vardı sorun düzeldiğine göre kapanacağını zannetmiyorum
    Ustam ilgin için teşekkürler kolay gelsin peki bu çalışmayi next mi yapıyor yapıyor ise bir açıklama niye yapmıyor ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet next yapıyor film izle bölümüne 8 sayfa müzik eklenmiş
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eklenen müziklerden bir kara
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eklenen müziklerden bir kara
    teşekkürler ustam ilgin için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri