Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: redline ts 7500 serisi için yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline ts 7500 serisi için yardım

merhaba arkadaşlar s 7500 serisi için geçen eskiye dyazılımına dönüş yaptım iptıvler açılmıyor online güneleme olmuyor yardım ede bilir msiniz acaba neden oluyor ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi yazılım version u kulanıyorsun 3602 yükle düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk önce 3434 kurtarma yazılımını at daha sonra son yazılımı yükle usb bellek ile fabrika ayarına dön vede server bölümünüde fabrika ayarına dön düzelir.
    Konu maxstar tarafından (19-03-2015 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: hata

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerekli yazılımları buradan bulabilirsin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustalarım lütfen yardım .redline ts 7500 cıhaz aldım bır hafta sonra boızuldu servıse gonderdım geldı ama şımdıde turksatı izlerken sırunn yok hotbırde gıdıp yorum sorun nyok tekrar turksata donunce sınyal yok uyarısı yada hızmet yok uyarısı verıyor .ne yapmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullandığın DiseqC sorunudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hazar69 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın ustalarım lütfen yardım .redline ts 7500 cıhaz aldım bır hafta sonra boızuldu servıse gonderdım geldı ama şımdıde turksatı izlerken sırunn yok hotbırde gıdıp yorum sorun nyok tekrar turksata donunce sınyal yok uyarısı yada hızmet yok uyarısı verıyor .ne yapmalıyım
    ben bu sorun için yazılım vermiştim yanında editörde vermiştim
    bu forumdamı bilmiyorum ama sana bakayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam teşekkur ederim sorun dayzek ayarlarında imiş hallettim .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri