Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: lnb tavsiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BLACK Ultra Single 40mm LNB bu lnb gayet çekimi iyi
    bunu bulamassam ikinci bir öneriniz varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okeyyy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu bulamassam ikinci bir öneriniz varmı
    ben burdan satın aldım burda var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende lnbden yana sıkıntılıyım bende beyaz sarp 100 w lnb var 7.8 yıl önce 30 liraya almıştım ama yinede sinyalları dogru dürüs alamıyorum yer hatay merkez 19 astradan 500 kanal alıyorum en önemli kanalları alamıyorum.mesala zdf orf gibi kanalları alamıyorum
    ÇANAK ÇAPIM 150 CM ALAMİNYUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende lnbden yana sıkıntılıyım bende beyaz sarp 100 w lnb var 7.8 yıl önce 30 liraya almıştım ama yinede sinyalları dogru dürüs alamıyorum yer hatay merkez 19 astradan 500 kanal alıyorum en önemli kanalları alamıyorum.mesala zdf orf gibi kanalları alamıyorum
    ÇANAK ÇAPIM 150 CM ALAMİNYUM
    adıyamandan 240 cm antenlede alınmıyor bu kanalar malesef önceki mesajda belirtmiştim yaklaşık 450 kanal almaktayım astra 19.2 uydusundan biz kapsama alanında olmadıgımız için hataydan yaklaşık 3 mt canakla ancak o kanaları alabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar ben 90 lık çanak ile Astra 19.2 yi FULL alıyorum yer Karabük Batı karadeniz.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 19.2 batı.daki arkadaşlar için iyi doguda bu uydu malesef cok büyük çaplı antenle alınmakta

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri