REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Gs Tv Nerde Kaldi?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:)

Alıntı 07SARAY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inşallah.
    seyrantepe, olimpiyat, ali samiyen başkan hep söz veriyor veriyor da gerisi boş bence siz gelin topluca fenerbahçeye kaydolun hepinizin başına bir de "Bir gün Herkes (herkes bir gün demiyorum dikkat) Fenerbahçeli olacaktır" şapkasını Fatih akyelin başına taktığımız gibi takalım sizi de bu ızdıraptan kurataralım ha bu arada aiz başkan Fenerbahçe stadımızın etrafını komple ışıklı süs ile süsletiyormuş duyduguma göre stadın ısıtma sistemi+süsleme işi bir alisamiyen stadı kaar para tutyormuş sizde daha çooook beklerisiniz 6S TV yi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:) haha

Alıntı patriot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    seneye
    200 yıllarına inşallah hazır olur )):pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En azından bazı spor kulüpleri gibi yarışma programı yapmayız .Gerçi onlarda haklı neyi sunacaklar ki en azından bizim GS Tv açıldığında sunacağımız bir çok başarılarımız var olmayanlarda böyle bu karayı al parayı yapıyor bilmem konuyu anladık mı ..Selamlar ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs tv galatasaraydan atak bekliyo istediği atağı yakalmadıkları için malum gs tv bi atkla yayına girmeyi planlıyorlardı ama işler ters gidiyo inşaallah seneye açılır
    şaka yaw arkadaşlar hemende alınmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en kısa zamanda açılırda kurtuluruz bu nezaman açılacak sorularından .
    Ben fenerli olarak fb tv yi sadece kadiköyde maç olduğu zaman seyrediyorum.
    Gs li arkadaşlarda tvleri açılınca haftada toplam 2-3 saat seyrederler sonra da tps ye devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açılacak ama ne zaman açılacak seneye mi yoksa ilerleyen yıllarda mı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam geç açılacak ama bari şu vtr leri bir değişseler fena olmayacak.kaç aydır aynı vtr yayında ezberledik golleri rüyamda bile görüyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam geç açılacak ama bari şu vtr leri bir değişseler fena olmayacak.kaç aydır aynı vtr yayında ezberledik golleri rüyamda bile görüyorum..
    o dediğinde haklısın insanı strese sokuyor değişme zamanı geliyor..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o dediğinde haklısın insanı strese sokuyor değişme zamanı geliyor..

eski avrupa kupası maçlarını koysalar bari test yayına . mesela 5-0 lık nöşatel macı (okunuşunu yazdım doğrusunu bilen değiştirsin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2007 yılında açilir...işşalla

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri