Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: 28.5 astra uydusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı i.incii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maalesef bende bu uydunun kanalları takılıyor bu sitenin serveri kullanıyorum, selim bey dns değiştirin dedi değiştirdim fakat uyduyu kapattığımda tekrar açılınca tekrar başlıyor takılmaya bir çözüm bulunamadı ne yazık ki server bu uyduda sıkıntı yarattı bana
    Alıntı i.incii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    solo se cihazımda deniyorum diğer oda daki onda takılma yok fakat solo 4k da izlenmiyor maalesef 2-4 sn ye de bir takılıyor bir çözüm bulamadım
    ustad kendinizde belirtiyorsunuz solo se cihazınızda donma yok diye. bir makinada donmayıp diğer makinada donuyorsa burda serverin sucu olmaz ustad.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustad kendinizde belirtiyorsunuz solo se cihazınızda donma yok diye. bir makinada donmayıp diğer makinada donuyorsa burda serverin sucu olmaz ustad.
    aynı oscam aynı server bende kafayı sıyırtacak 4k da takılıyor se de açık dns ayarlarını da değiştirdim sizin dediğiniz gibi ama yine kapatıp açtığımızda cihazı takılma 3 sn ye de bir tekrar başlıyor, bunun için başka ne yapabiliriz ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaçlık antenle ne kadar kanal geliyor ?ben sakaryadan 189 kanal alabildim fakat antenin resmini atsam gülersin yaklaşık 20 yıllık 120lik parabol göbek kısmı pas tutmuş.
    bafın 90lık multifocus anteni var bende türksatı tam anlamıyla yakalayabilmek için 28.2 ye odakladık merkezi şuan senin için tekrar tarattım sıfırdan 270 kanal geldi hava yağışlı şuan sinyalleri zayıf bir uydu hele yağışlı havalarda sinyal kaybı çok oluyor yer gelibolu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı oscam aynı server bende kafayı sıyırtacak 4k da takılıyor se de açık dns ayarlarını da değiştirdim sizin dediğiniz gibi ama yine kapatıp açtığımızda cihazı takılma 3 sn ye de bir tekrar başlıyor, bunun için başka ne yapabiliriz ustad
    girdiğiniz dns makina kapanınca değişiyormu? değişik image ile deneme yapın birde. mgcamd kurup deneyin. mutlaka birinden birinde çözüm sağlarsınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    girdiğiniz dns makina kapanınca değişiyormu? değişik image ile deneme yapın birde. mgcamd kurup deneyin. mutlaka birinden birinde çözüm sağlarsınız..
    imajı hiç değiştirmedim, fakat dns değişiyordu dhcp yi kapatınca sabitlendi ama değişen birşey olmadı dns sabit kaldığında da takılıyor, farklı bir imaj deneyeceğim bakalım yine yazarım durumu
    Konu i.incii tarafından (24-01-2017 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmit ten 110 cm dısegc motorlu antenle 292 kanal yayın alıyorum bu uydudan
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri