türkiye genelinde giden elektrik bana pek nakil hatlarındaki arza gibi gelmiyor....
türkiye genelinde giden elektrik bana pek nakil hatlarındaki arza gibi gelmiyor....
türkiyenin yazılımı çöktü elinde olan arkadaşlar varsa verebilirmi
Sivas'ta elektrikler yaklaşık 3 saat önce gelmişti az önce Denizli deki kardeşimi aradım orada kesintinin hala devam ettiğini söyledi. GSM dende kimse kimseye ulaşamıyormuş.
Bu da allah'tan vardır bundada bir hayır deyip beklemek lazım bir musubet bin nasihattan iyidir hayırlısı diyelim hayır olsun
Kimse bilip bilmeden yorum yapmasın. Her ülkenin elektirik sistemleri dezavantajlıdır ve ortadadır. Kruluması çok zordur ama yok etmek sabote etmek çok kolaydır.
Ülke olarak enerji alanında dışarıya bağımlıyız. Bunundeğişmesi için Nükleer enerjiye ve çıkardığımız kömürü ısınma yerine enerjide kullanmamız gerekiyor. Yoksa Doğalgazlarla suyla üretilen elektirikte bunların olması gayet normal. Çünkü sistem kaskatlı çalışıyor.
Bana göre bugünkü kesinti güzeldi. Bir çok yer sessizliğe kavuştu insanın özlediği doğal bir yaşam oldu. Ama biz artık o kadar teknolojik olmuşuzki bu bile başka türlü davranmamıza yol acıyor.
Bugün twitleri okudum. Önceden nukleer enerjiye su barajlarına karşı cıkan ların fişleri kesilince meydan okuyup çok geriyiz demeye başladılar ..
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arasıra gitsin bee elektrikler benim hoşuma gitti trafik lambaları olmayınca trafikte kuyruk falan olmuyor daha sakin işliyor.müşteriler gelince elektrikler yok deyip geçiverdik eve erken geldiik benim hoşuma giitti işin gerçeğii herkese hayırlı geceler...![]()
Bazı kesimlerde bi nükleer sevdasıdır aldı başını gidiyor, onikiay güneşimiz var üç tarafımız denizlerle çevrili rüzgarımız bol kimsenin umurunda değil. dünya temiz ve yenilenebilir enerjiye dönmeye çalışırken biz en ufak arızasında yüzbinlerin zarar göreceği bir sistemin peşindeyiz.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
millet uzaya gidiyor biz nereye ALLAH sonumuzu hayır eylesin bizden sonraki insanların yaşamı çokmu çok zor olacak kalın saglıcakla arkadaşlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri