REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Türksat IMC TV'nin sözleşmesini feshetti!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Türksat IMC TV'nin sözleşmesini feshetti!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla frekansının iptal edilmesini istediği İMC TV ekranı karardı. Bugün saat 15.20 sıralarında kanalın uydu yayını kesilirken, internet üzerinden yapılan yayın ise devam ediyor.

Türksat AŞ'den yapılan açıklamada, yetkili idari organlar tarafından verilen yayın lisansı olan medya hizmet sağlayıcı kuruluşlara kapasite tahsis eden Türksat AŞ'nin, 6112 sayılı Kanun anlamında içerik denetimi yapma görev ve sorumluluğunun bulunmadığı ifade edildi.

Bu kapsamda İMC TV ile sözleşme imzalandığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ancak şirketimize gönderilen yargı organı yazısı ve ekinde bulunan bilirkişi raporu ile muhatap şirketin PKK/KCK silahlı terör örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilmiştir. Milli güvenliğimize yönelik açık tehdit oluşturan yasa dışı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini övücü yayınlar yaptığı yargı organı ile tespit edilen İMC logolu TV ile sözleşmenin devamının beklenmesinin mümkün olmaması, hukukun genel prensipleri ve akdedilen sözleşmenin ilgili maddeleri kapsamında sözleşmesi feshedilerek yayın iletimi sonlandırılmıştır." (AA)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üzüldüm be dostlar...

Bu kanalın yayın anlayışını hiç kabullenmedim.Beğenmediğim zaman anında zaplayıp geçtim.Terör örgütüyle organik olmasa da bir gönül bağı olduğunu biliyordum.Yine de bir eleştirel yaklaşımı vardı..Ama Basın Yayın Özgürlüğünün bir kişinin iki dudağı arasında olmasını kabullenemiyorum...
    Kürtçe Tv yayını devlet eliyle kuruldu;sevindik.Çünkü bu ülkede Türkçe bilmeyen
    ve yıllar yılı Türkçe öğretmeyi beceremediğimiz bir kitle yaşıyor...
    Arapça yayın yapan bir tv yine devlet eliyle kuruldu.Sevindik.Zira yüzyıllar süren dini ve kültürel birlikteliğimiz olan onca ulus var...İletişim ise bu çağın en önemli olgusu...
    İngilizce yayın yapan bir haber kanalımız yine devlet eliyle kuruldu,sevindik.Kendimizi dış dünyaya tanıtmamız ve bizle ilgili haberleri birinci ağızdan dünya halklarına iletmek bizlerin sorumluluğuydu.Memnun kaldık.
    Sonrasında ne oldu da işler tersine döndü?..Daha düne kadar sarmaş dolaş olduğumuz "Paralelci" kesimin kanallarını birer birer kapatmaya durduk.Yetmedi,başkanlık sevdası uğruna tek yönlü barış çağrılarıyla ayrılıkçı güçlerin silahlanmasına dört yıl boyunca sessiz kaldık,görmezden geldik.Bugün günde 3-5 şehidimiz için tüm toplumun yüreği yangın yerine dönmüşse sebebi kim?..
    Bütün bunların yanında her gün her saat küfretmeyi hitabet ,demokrat insanları tehdit etmeyi kabadayılık sanan,iktidarın her açmazını büyük bir başarıymış gibi kamuoyunu yanlış bilgilerle yönlendirmeyi azmetmiş kanallar dururken bu ne vatanperverlik gösterisi!...75 milyonluk bir ülkede eşit davranmadığın,senden yana olmayanı hainlikle suçladığın gibi maalesf ve maalesef kimse sizin kadar Demokrasi bizim için amaç değil ARAÇTIR diyecek kadar açık sözlü değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olması gereken yapılmış.hatta çok ama çok geç kalınmış bir karar.halkı sokağa,iç savaşa çağıranların,dağdaki teröristlerin sözcülüğünü yapanların borazanlığını yapan bir kanalın uydumuzda yeri olmamamlıydı zaten.bu kanalı 2-3 ay izleyen biri en azılı pkk teröristi olur..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatan hainlerine destek veren ve içinde vatan hainlerini barındıran bir kanalın bu zamana kadar kapatılmaması ve bu topraklarda aleni yayın yapması zaten başlı başına bir skandaldı.Darısı diğer bölücü yayın yapan kanalların başına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Darısı Havuz medyasına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

farklı sesler bu ülkede hep terörist yada vatan haini propagandasıyla ötekileştirilip yok ediliyor. demokrasi güzel günler için değil kötü zamanlar içinde gereklidir. farklı seslerin önünü tıkarsanız bu ancak öfke doğurur ve öfke de şiddeti doğurur. herkesin kendini özgürce ifade etmesi gerektiğine inanıyorum fikri ne olursa olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imc tv Hotbird uydusunda yayınına devam ediyor.
    FREKANS: 12520 V 27500

Konu cayna tarafından (28-02-2016 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri