Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Çaykur Rizespor maçının ardından otobüsle Trabzon'a geçmekte olan Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırıda bulunuldu.

5-1'lik Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından otobüsle şehirden ayrılan Fenerbahçe kafilesi Rize - Trabzon yolunda saldırıya uğradı.

Fenerbahçe'nin resmi televizyon kanalından verilen bilgilere göre silahlı saldırı sonucu otobüsün ön ve yan camı patladı ve cam parçaları otobüs şoförünü yaraladı.

Fenerbahçe kafilesinin şoförü polis aracı ile hastaneye kaldırıldı. Polis ise olay yerinde incelemelere başladı.

Emniyet yetkilileri saldırının pombalı tüfekle yapıldığını belirtirken hedefin şöförünün olduğu ifade edildi. Saldırı sırasında, Fenerbahçe takım otobüsünün şöförünun yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Durumu ağır olan otobüs şöförünün kanlar içinde kaldığı bildirildi.