REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/23 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
223 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Hotbird uydusunda sharing ile açılan kanallar hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güvenay arkadaşım senin cihazdan pek anlamam ama illaki senin cihazdan kullanan arkadaşlar yardımcı olabileciğini düşünüyorum. soruna gelince free share pek randıman alamazsın günlük,anlık,ve birkaç saatlik olabiliyor onun önce cihazı hallet sonrada ücretli server al forumda mevcut al keyfine bak kanallardan skyların birkaç kanalı hariç popüler kanalları kapalı öyle biliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...topiğe sürekli mesaj yazdığınız için sağolun...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede yok üçtasne makina var 5 tane çanak var birde apart var heçbirinde yok sözde bugece yarısından sonra yüklenecekmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hotbird üzerine yeni yılda yeni paket gelsin yakışır...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı guvenay1966 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar şu an FREE.SHARE acılan kanal varmı bende hepsi kapalı bütün ayarları yapıyorum ama genede acılmıyor machina 3hd cihazım son yazılım yüklü ayarlar dogru yaptım destek bölümündende sofcam güncellendi ama acılmıyor herkes acık diye yazıyor hangi kanallar acık onu deneyim teşekkür ederim
    kardeş bende free share kullanıyorumsıkıntı yok hepsi açık hangisini yazyım sen internet bağlantını kontrol et....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben botech in son surumunden sonra yabanci kanallarin bazilarindan hic ses alamamaya basladim gshare ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo hotbird uydusuna şubat ayında yeni şifreli paket yakışır...

arkadaşlar...hotbird uydusuna kışın son ayında yeni şifreli paket gelsin isterim süpersat forum aboneleri bilgilerinize sunarım...
    Konu mavişehirli tarafından (02-02-2016 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şubat ayında şöyle sağlam hd torna kanalı gelse iyi olur kaliteli..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dance torna şahane

Alıntı bird Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şubat ayında şöyle sağlam hd torna kanalı gelse iyi olur kaliteli..
    arkadaşım...senin isteğine tamamen katılırım torna şahane...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar slmlar rai4hd yayına geçmiştir.
    Konu cakir33 tarafından (08-02-2016 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 11/23 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri