REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
223 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Hotbird uydusunda sharing ile açılan kanallar hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım...bilgi için teşekkür ederim italyan kanallarının sempatizanıyım...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende severim. italyan kanalları,polsattın universalhd kanalını tek geçerim. niye diye sorarsan eğer benim en sevdiğim dizinin arda arda bir kaç bölüm yayınlıyor hayran kalıyorum. cmtesileri sabah 09 da karaşimşek dizisini yayınlıyorlar resmen zamanın nasıl geçtiğni anlayamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hodbird uydusuna şu
    Kanallar gelseydi çok
    İyi olurdu
    Nat Geo wild hd türkçe
    Discovery hd türkçe
    Animal Planet HD
    Türkçe
    BBC earth hd türkçe
    Çokmu şey istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hotbird uydusunda şifrelerinin çözülüşü imkansız paketler...ülkelerinde sadece legal abonelikle izlenebilenler hangileri?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildiğim kadarıyla çözülemeyen yunan nova paketleri var hotbirdde skyları söylemiyorum çünkü onlar sistem değişkline gittiler,yakında eniğma 3 onların hakkından gelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eren2121 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hodbird uydusuna şu
    Kanallar gelseydi çok
    İyi olurdu
    Nat Geo wild hd türkçe
    Discovery hd türkçe
    Animal Planet HD
    Türkçe
    BBC earth hd türkçe
    Çokmu şey istiyorum
    hocam sen o zaman thor ve sirius uydularını kuracaksın ve powervu destekleyen bir uydu alıcısı ile türkçe izleyeceksin bu kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn yunan nova ve sky-italya artık sadece legal şekildemi abonelikle izlenebiliniyor?

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bildiğim kadarıyla çözülemeyen yunan nova paketleri var hotbirdde skyları söylemiyorum çünkü onlar sistem değişkline gittiler,yakında eniğma 3 onların hakkından gelir...
    arkadaşım...dünya genelinde card sharing olayı yavaş şekilde azalıyormu ve şifreli paketler illegal yayını gelecekte tamamen bitirmekmi istiyorlar?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu devran böyle geldi böyle
    Gidecek ilegal yayın
    Olsa eminim ilegal
    Bir sistemde çıkar bu kanalları
    İzlemek için
    Örneğin powervu sistemindeki kanallar
    İzlenmiyor du bu zamana kadar
    Bu tür kanallar şimdi takır Takır izleniyor
    O yüzden dert etme her sistemin
    Bir panzehiri olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn legal paketler illegal yayını engelleyebilirler...!

Alıntı eren2121 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu devran böyle geldi böyle
    Gidecek ilegal yayın
    Olsa eminim ilegal
    Bir sistemde çıkar bu kanalları
    İzlemek için
    Örneğin powervu sistemindeki kanallar
    İzlenmiyor du bu zamana kadar
    Bu tür kanallar şimdi takır Takır izleniyor
    O yüzden dert etme her sistemin
    Bir panzehiri olur
    arkadaşım...örneğin sky-italia ve nova greece şifreli paketleri benim tahminim artık illegal şekilde kart paylaşımıyla izlenemeyecek sanırım çünkü yayıncıları mutlaka önlem alıyodur zannederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar öncelikle slmlar hotbirddeki MCSTENNİS kanalı stabilleşmiş süper bayan tennisi yayın yapıyor bilginize.

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri