REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/21 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
223 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Hotbird uydusunda sharing ile açılan kanallar hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten doğru dürüst izlenmiyor du skylar
    Gidip gitmemesi önemli değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hotbirdde beinsport tüm paket paylaşımla izleniyor artık duyurulur.
    Konu cakir33 tarafından (31-12-2015 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Frekans nedir beingsport

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11096 H 29900 fec 2/3 DVB-S2 8psk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...sky italya paketi sistem yenileyişini gerçekleştirdiğine göre paylaşımı tamamen engellemekmi istiyor?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet paylaşımı engellemek için
    Konu subaru54 tarafından (28-01-2016 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı akşamlar bendede nachina3hd cift tunerli cihaz var son yazılımı yükledim mod bölümü hepsi acık ama feer acık yapmama ragmen bir türlü şifreli kanallar hala acamadım
    polsat,cyfra+ acık diyordunuz bende neden kapalı resim koyuyorum[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı guvenay1966 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı akşamlar bendede nachina3hd cift tunerli cihaz var son yazılımı yükledim mod bölümü hepsi acık ama feer acık yapmama ragmen bir türlü şifreli kanallar hala acamadım
    polsat,cyfra+ acık diyordunuz bende neden kapalı resim koyuyorum[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]

Önce kanal listesinin yedeğini alın sonra fabrika ayarları bölümünden sadece kullanıcı ayarlarını silin diğerlerine bir işlem yapmayın düzelmesi gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn hotbird uydusunda şifreleri paylaşımla çözülebilen iki paketmi kalmış?

arkadaşlar...iki yıl önce evimizden taşınıp müstakil mekana geçiş yaptığımız için mecburen hotbird uydusuyla vedalaştım şimdi birtek çanak anteniyle idare ediyoruz şu an durum şöyleymiş doğrumu zira hotbird uydusunda card sharing yöntemiyle şifreleri çözülebilen sadece 2 paket kalmış polsat ve cyfra+...!!!...nova...skay italya...absat...srg swiss...paketleri sharingi engellemişlermi benim biigim aynen böyle yanılıyormuyum?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...iki yıl önce evimizden taşınıp müstakil mekana geçiş yaptığımız için mecburen hotbird uydusuyla vedalaştım şimdi birtek çanak anteniyle idare ediyoruz şu an durum şöyleymiş doğrumu zira hotbird uydusunda card sharing yöntemiyle şifreleri çözülebilen sadece 2 paket kalmış polsat ve cyfra+...!!!...nova...skay italya...absat...srg swiss...paketleri sharingi engellemişlermi benim biigim aynen böyle yanılıyormuyum?...
    sadece sky italya ve nova yok.. absat-srgswiss-polsat-cyfra+rai italya-tornalar çözülüyor..yanlış istihbarat almışın..

Sayfa 7/21 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri