XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda
XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
uydu hodbird uydusu bilgi icin yazdım ne yapmam lazım üstte resimde akjedim teşekkür ederim
arkadaşlar...dünya üzerinde legal yayın aboneliğini teşvik etmek için yayıncı şirketler illegal yayını tamamen yeryüzünden silmeyemi uğraşıyorlar zira cardsharing olayı azalıyormu yıllar önce korsan izlenebilen dünyaca meşhur bazı şifreli paketler şimdi kart paylaşımıyla seyredilemiyorlar doğrumu düşünüyorum...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Benim tahminim Yayıncı kuruluşlar, makine eşleşmeli kart satışına veya pay tv 'ye doğru gidiyor.
arkadaşlar...hotbird uydusu yakında gelecek enigma 3 sayesinde şifreli paketlerin sharing yöntemi yeniden popülerleşebilir sanırım bekleyip görelim...![]()
arkadaşım...bilgi verince aydınlatmış oldun anladım okey...
Dün bir siteden test newcamd aldım sky italia
Paketi aciliyordu
hangi siteydi bizde bir deneyelim
arkadaşlar...hotbird uydusundan ziyade bence astra uydusunda daha fazla popüler şifreli paketler mevcut şeklinde düşünüyorum...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri