REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/21 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
223 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Hotbird uydusunda sharing ile açılan kanallar hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı bird Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadece sky italya ve nova yok.. absat-srgswiss-polsat-cyfra+rai italya-tornalar çözülüyor..yanlış istihbarat almışın..
    arkadaşım...sayende şimdi doğru bilgi sahipiyim...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu hodbird uydusu bilgi icin yazdım ne yapmam lazım üstte resimde akjedim teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...dünya üzerinde legal yayın aboneliğini teşvik etmek için yayıncı şirketler illegal yayını tamamen yeryüzünden silmeyemi uğraşıyorlar zira cardsharing olayı azalıyormu yıllar önce korsan izlenebilen dünyaca meşhur bazı şifreli paketler şimdi kart paylaşımıyla seyredilemiyorlar doğrumu düşünüyorum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim tahminim Yayıncı kuruluşlar, makine eşleşmeli kart satışına veya pay tv 'ye doğru gidiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hotbird uydusu yakında gelecek enigma 3 sayesinde şifreli paketlerin sharing yöntemi yeniden popülerleşebilir sanırım bekleyip görelim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım...bilgi verince aydınlatmış oldun anladım okey...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün bir siteden test newcamd aldım sky italia
    Paketi aciliyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart new camm

hangi siteydi bizde bir deneyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hotbird uydusundan ziyade bence astra uydusunda daha fazla popüler şifreli paketler mevcut şeklinde düşünüyorum...

Sayfa 8/21 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri