s.a. beyler size mühim bi sorum var uzun zaman evvel 2. çanak vardı ve tek başına hotbird uydusuna ayarlıydı o zamanlar absattan tutunda polsat vs tüm kanallara yakını basit şifreleme sistemiyle çözülebiliyordu 10 sene evvel falan tabi bi mesele için o çanağı 2007 de falan söktürmüş başka bi evimize götürdük geçen ay yeniden bi 2. çanak bağlatıyım dedim uyducuya da bi ton para verdim cihaz yok diye türksatın yanına azerspace 2 ayrı yere koydurttum bir de 2. çanak olarak hotbird, astra 19 ve sirus uydularını 3 lnb aparatla ayarlattım ancak bakıyorum kingofsata falan güncel frekansların bir bölümünde 2. çanaktaki 3 uydudanda malesef epeyce bi kısmından yayın alamıyorum acaba tamamını 3 lnb ayarlı diye görmüyo mu çanak bu frekansların . Bir de en önemli sorum şu geçenlerde hotbird de ITV Polonya kanalı sanırım geceleri de malum reklam yayınları olan da bi kanal hatırlatmak adına söyledim yayın varken bu hafta o frekanstaki yayınların tamamı sinyal yok görünüyor acaba sizde de böyle mi frekans:11585 V 27500 benim için kontrol eder misiniz ve bu frekans değiştiyse bulmama yardımcı olur musunuz not: uydu alıcım orient biss çözebilen sd bi antika ;)
Yer imleri