REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/23 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
223 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Hotbird uydusunda sharing ile açılan kanallar hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı guvenay1966 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı akşamlar bendede nachina3hd cift tunerli cihaz var son yazılımı yükledim mod bölümü hepsi acık ama feer acık yapmama ragmen bir türlü şifreli kanallar hala acamadım
    polsat,cyfra+ acık diyordunuz bende neden kapalı resim koyuyorum[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]

Önce kanal listesinin yedeğini alın sonra fabrika ayarları bölümünden sadece kullanıcı ayarlarını silin diğerlerine bir işlem yapmayın düzelmesi gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn hotbird uydusunda şifreleri paylaşımla çözülebilen iki paketmi kalmış?

arkadaşlar...iki yıl önce evimizden taşınıp müstakil mekana geçiş yaptığımız için mecburen hotbird uydusuyla vedalaştım şimdi birtek çanak anteniyle idare ediyoruz şu an durum şöyleymiş doğrumu zira hotbird uydusunda card sharing yöntemiyle şifreleri çözülebilen sadece 2 paket kalmış polsat ve cyfra+...!!!...nova...skay italya...absat...srg swiss...paketleri sharingi engellemişlermi benim biigim aynen böyle yanılıyormuyum?...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...iki yıl önce evimizden taşınıp müstakil mekana geçiş yaptığımız için mecburen hotbird uydusuyla vedalaştım şimdi birtek çanak anteniyle idare ediyoruz şu an durum şöyleymiş doğrumu zira hotbird uydusunda card sharing yöntemiyle şifreleri çözülebilen sadece 2 paket kalmış polsat ve cyfra+...!!!...nova...skay italya...absat...srg swiss...paketleri sharingi engellemişlermi benim biigim aynen böyle yanılıyormuyum?...
    sadece sky italya ve nova yok.. absat-srgswiss-polsat-cyfra+rai italya-tornalar çözülüyor..yanlış istihbarat almışın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim tahminim Yayıncı kuruluşlar, makine eşleşmeli kart satışına veya pay tv 'ye doğru gidiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda
    zaten öyle değilmiydi.. 22.30 dan 01.00 e kadar soft.. 01 den sonra harda geçiyordu hep öyleydi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önceden soft idi ama şimdi hard onun için bilgilendirdim zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı bird Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadece sky italya ve nova yok.. absat-srgswiss-polsat-cyfra+rai italya-tornalar çözülüyor..yanlış istihbarat almışın..
    arkadaşım...sayende şimdi doğru bilgi sahipiyim...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar öncelikle slmlar,hotbirdde ushuaıa sd orance paketi izleniyor artık duyurulur tabiiki kaliteli serverlarda açık duyurulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn orange paketi...

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar öncelikle slmlar,hotbirdde ushuaıa sd orance paketi izleniyor artık duyurulur tabiiki kaliteli serverlarda açık duyurulur.
    arkadaşım...hotbird uydusundan yayın yapan orange paketi standart dijital yayınları daha önce niçin card sharing üzerinden izlenemiyorduki şimdi şifrelerimi kırılmış?...kaliteli serverlarda orijinal kartları vardır herhalde kesin paketin...dandik serverlar fake kartmı kullanıyorlar onlara yazıklar olsun...!!!...
    Konu mavişehirli tarafından (09-01-2016 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 8/23 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri