Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/23 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223 SonSon
223 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Hotbird uydusunda sharing ile açılan kanallar hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biliyorum benim haberim olalı 15 gün oldu bende dedim ya belki bilmeyenler olur diye sağol cayna bilgilendirdiğin için bu arada sanada hayırlı bayramlar varolasın eyvallah
    Konu cakir33 tarafından (07-07-2016 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkese slmlar, iyi pazarlar sizlere bir sorum olacak son günlerde ab sat kanallarının bazıları sharingle açılmamakta örnek v9 bein sportlar dahil sizlerde de öylemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba arkadaşlar Redline TS 5000 HD CI Plus uydu alcım var card sharing bende de olur mu youcam serverim bitince kendisi açılırmı kanalların saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten cihazında youcam serveri olduğuna göre mantıkan sharing çalışıyor, yani ccam bittiğinde uygun bir bütçene göre server alırsın gel keyfim gel ondan sonra cihazın güzel güle güle kullan. birde listede çözdüğü kanalların yeşil olmasıda ayrı bir güzellik keşke normal serverdede çözmüş olduğu kanallar bizdede yeşil renk olsa iyi olurdu.
    Konu cakir33 tarafından (12-07-2016 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hotbird uydusuna panama ve bolivya televizyonları eklensin isterim...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...hotbird uydusuna panama ve bolivya televizyonları eklensin isterim...
    İstemesine ben de isterim.Kolay bir yol.Ama her iki ülkenin coğrafi konumlarını düşününce olmazlığını da görürüm.Olsa olsa sadece IP Tv mümkün olur.Bu da ayrı bir yatırım ve donanım gerektirir.Yani dostum kolay gibi görünmüyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...hotbird uydusu yıllar önce revaçtaydı fakat rakip astra uydusu şimdi revaçtadır çanak antenimizi çevirmek gerekir süpersat forum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi hafta sonları arkadaşlar herkese kucak dolusu sevgiler bende biliyorum mavi şehirli ayarlamaya eğriniyorum yoksa çoktan ayarlar bakar beğenmezsem geri dönerdim hotbird uydusuna ama bir türlü vazgeçimiyorum hotbirdden türkçe kanalları,spor, dahası ikinci çanağa yerim olsa hemen ayarlardım Astra uydusuna ama yok ne yapalım hotbirdi bile çok hassas ayar yaptım uydu konumunda yüksek binalar ağaçlar zorluyor uyducu çağırmıştım önceleri bana absat çekmez yeriniz uygun değil demişti bende merak ettim şu işe bir de ben el atıyım dedim ve halasını yaptım şimdi cayır cayır tüm kanalları izliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MTV LİVE HD

süpersatforum arkadaşlarımının kurban bayramını kutlar,Allah nice bayramlar görmeyi nasip eder inşallah arkadaşlar sizlere bir sorum var mtv live hd hotbirdde yayındamı paylaşımda yok sizde nasıl aynımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süpersatforum arkadaşlarımının kurban bayramını kutlar,Allah nice bayramlar görmeyi nasip eder inşallah arkadaşlar sizlere bir sorum var mtv live hd hotbirdde yayındamı paylaşımda yok sizde nasıl aynımı
    iyi bayramlar çakır arkadaşım. MTV LIVE HD kanalı eski frekansı 11075 v 27500 frekansında açık.
    Yeni bir frekansda da yayına başladı 11432 v 27500 burada 2 mtv live hd kanalı var nagra olan açılmıyor.diğeri conax üzerinden açık.bu kanal supersat serverda açık seyrediliyor rahatça.

Sayfa 20/23 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri