s.a. beyler size mühim bi sorum var uzun zaman evvel 2. çanak vardý ve tek baþýna hotbird uydusuna ayarlýydý o zamanlar absattan tutunda polsat vs tüm kanallara yakýný basit þifreleme sistemiyle çözülebiliyordu 10 sene evvel falan tabi bi mesele için o çanaðý 2007 de falan söktürmüþ baþka bi evimize götürdük geçen ay yeniden bi 2. çanak baðlatýyým dedim uyducuya da bi ton para verdim cihaz yok diye türksatýn yanýna azerspace 2 ayrý yere koydurttum bir de 2. çanak olarak hotbird, astra 19 ve sirus uydularýný 3 lnb aparatla ayarlattým ancak bakýyorum kingofsata falan güncel frekanslarýn bir bölümünde 2. çanaktaki 3 uydudanda malesef epeyce bi kýsmýndan yayýn alamýyorum acaba tamamýný 3 lnb ayarlý diye görmüyo mu çanak bu frekanslarýn . Bir de en önemli sorum þu geçenlerde hotbird de ITV Polonya kanalý sanýrým geceleri de malum reklam yayýnlarý olan da bi kanal hatýrlatmak adýna söyledim yayýn varken bu hafta o frekanstaki yayýnlarýn tamamý sinyal yok görünüyor acaba sizde de böyle mi frekans:11585 V 27500 benim için kontrol eder misiniz ve bu frekans deðiþtiyse bulmama yardýmcý olur musunuz not: uydu alýcým orient biss çözebilen sd bi antika ;)