alıcı gözü değiştirdim çalışmadı eskisini geri taktım yine kumanda almadı
başka yöntemi varmı tamirci arkadaşlar bir yardım saygılar
![]()
:28:
Teşekkur: 0
alıcı gözü değiştirdim çalışmadı eskisini geri taktım yine kumanda almadı
başka yöntemi varmı tamirci arkadaşlar bir yardım saygılar
![]()
:28:
hangini değiştiridn kumandadakinimi yoksa ciazın üzerindekini cihazın üzeringeki ise cihaz çalışır vaziyetteken gözün bir ayağında sabit 5 volt olur diğer ayakatakine tut ölçüaletinin artı ucunu kumandada bas tuşlara voltaj oynuycakmı bakalım tetikleme yaptıryomu eğer yapmıyorsa ya göz bozuk yada aradaki yol kopuk yada işlemci olabilir
arkadaşım cihaz nasıl bu hale geldi birde değiştirdiğin göz kumndanınmı yoksa cihazınmı cihazına bir boot dosyasını yükle birde öyle dene.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bot dosyası da olmadı kumandasız kanallar manuel dğişiyor ama kumandadan değişmiyor bu gözler tez bozulabilirmi
denemedim eski parçayı yerine taktım ama almıyor teşekkürler
arkadaşım kumandayı yere falan düştü ise içindeki kristal bozulmuş olabilir. Genelde düşmelerde falan bozulabiliyor sen başka bir kumanda ile cihazı dene en azından cihazdanmı yoksa kumandadan olduğu ortaya çıkar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri