REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
38 sonuçtan 31 ile 38 arası

Konu: Kaon 11 Aralik Yazilimlari !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modlardan kimse yoooohhhmmmmiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÜSTADIM...KSF-511Z_HW-16[1].C0.A1_Fech-061211 DOSYAYI HER YÜKLEMEDE(2-3 KEZ DENEDİM) KİLİTLİYOR.eSKİ BİR DOSYAYI YÜKLEDİĞİMDE İSE SORUN YOK.aCABA BU DOSYADAMI BENDEMİ SORUN?
    SAYGIYLA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı foto mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ÜSTADIM...KSF-511Z_HW-16[1].C0.A1_Fech-061211 DOSYAYI HER YÜKLEMEDE(2-3 KEZ DENEDİM) KİLİTLİYOR.eSKİ BİR DOSYAYI YÜKLEDİĞİMDE İSE SORUN YOK.aCABA BU DOSYADAMI BENDEMİ SORUN?
    SAYGIYLA...
    şimdi arkadaşım ilk olarak loader 219v4 yani kurukafayı yükle ardından Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yazılımı KUP 230 ile yükle. ayrıca kilitlenme derken nasıl birkitlenme oluyorr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam teşekkürler premierleri çalıştıran YAZILIM YOKMU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keyleri girersen acar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustadim ksf511 13 41 6d den hic birsey yokmu lutfen hic bir yerde bulamiyorum ustadim birzahmet elat lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yüklü bir bilgisayarla bu programları nasıl yükleyeceğiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar mesajı iki defa yollamışım kusura bakmayım sil diyorum silemiyorumda
    Konu sakir tarafından (26-12-2006 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri